Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Herkese Merhaba :)
Ben 16 Yasındayım...Kazaskerde Oturuyorum...Bisiklete Binmek Hobilerimin Basında Gelir...3 Bucuk Seneden Beri Hemen Hemen Hergün Okuldan Gelince Bisikletime 1 Saat Binerim Tabi Ailemin Koydugu Saat Bu Kadar.Elimde Olsa Aksama Kadar Binerim.Ailecekte Bir Tura Katıldık..Bisikletimde Profesyonel Bir Bisiklet Değil. TREK'in 3. Serisinden.En Yakın Zamanda Benim İçin Cok Degerli Bisikletimin Resimlerinide Koyacagım...Cok Güsel Bir Forum Herkese Zevkli Sürüşler Dilerim :)

Teşekkürler...

Scudo
Herkese merhaba 24 yaşındayım Ankarada ikamet ediyorum, yaklaşık 2 ay önce Kentpark Decathlon'dan Rockrider 5.2 dağ bisikleti aldım hemen hemen her gün 10/ 15 km inişli çıkışlı bi parkurda sürüyorum, Ankarada yapılacak gezi ve organizasyonlara katılmak isterim, Herkese iyi forumlar

selam ben Kemal, Muğla Üniversitesi'nden aranıza katılıyorum :D bisikletçi adayı olarak tüm arkadaşlarıma selam ediyor, istediklerimizin ve ihtiyaçlarımızın tez gerçekleşmesini diliyorum :))

merhabalar bende Emre İZMİR/ Karşıyaka'dan katıldım aranıza kendimin topladığı gıant marka bisikletimin kadrosunu bir gezide kırdım :) ve parçalarını başka bir kadroya monteleyip uzun yola çıkmaya başladım bizikletimle uzun yol yapmayı çok seviyorum yakındada yine bir yere gidicem görüşmek üzere bu arada bende 33 yaşındayım :)

Berk Ben İstanbul Kocamustafapaşa'da oturuyorum. 17 yaşındayım. Görüşmek üzere.

Bu başlığı yeni gördüm. :)

Yazdığı üzere Denizli'den Önder :)

Aranıza katılmaktan çok mutluyum...
Selamlar, sevgiler...

Tekrardan merhaba daha önce aktif ettiğim üyeliğimi 2 seneyi aşkındır kullanmıyorum o yüzden kullanıcı adım kalmış ismim Can Kandiyoti Eskişehir'den bu arada kullanıcı ismimi değiştirmem mümkün mü hesabımı değiştirmeden ?

merhaba ben ali kıran.internet programcısıyım.boş vakitlerimde cannondale f4 ile Belgrad turlamak en büyük hobim

Merhabalar;
Aranıza katılalı birkaç gün oldu. Bu başlığı yeni gördüm.
Gayet güzel bir site... Burada olmaktan oldukça keyif duydum.. Boş zamanlarımda yapacağım ilk işlerden biriside siteyi takip etmek olacak... Herkese iyi forumlar... :)

Merhaba Arkadaşlar Ben Sezer Eskişehir Kızılcıklıda Oturuyorum.

Lise 2 Ye Gidiyorum

Yarışmada Herkese Başarılar :D :D :D :D

Merhabalar,
Gectigimiz sene uye olmustum fakat aktif olarak kullanmiyordum. Bundan sonra duzenli girmeye calisacagim. Istanbul'a geldigimde etkinliklere katilmak isterim.
Herkese iyi ve guvenli gezmeler dilerim.

Merhabalar!
Yaşım 26,memleketim ve yaşadığım yer İzmir-Ödemiş, Veteriner Hekim ve Öğretim Görevlisiyim.
Bisiklet benim için hem ulaşım aracı, hem spor aleti, hem hobi, hem de yeni arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler için iyi bir araçtır.
Tüm bisiklet sever arkadaşlara sağlıklı bir gelecek dileklerimle...

Herkese merhaba BF Ailesi. İş ve ev İzmir - Bornova. Spordan epey uzak kaldım bisiklet almaya karar verdim. Forumu didik okudum 20 gün takip ettim, 19 Mayıs gibi Merida bisiklet sahibi oldum. Müsait bir zamanda fotoğrafları çekip ve paylaşırım. Var olan başlıklardaki bilgilerden yararlandım hemen yeni üye olup başlık açıp sizi şişirmiyeyim dedim:)) Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Herkese selamlar ben Tolga Antalyada yaşıyorum 27 yaşındayım aktif olarak bugün forumu kullanmaya başladım dağ bayır doğada kullanmayı seviyorum

Herkese selam. İsmim Emrah. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine yeni atamam yapldı, doktorum. Sakarya ve çevresinde bulunan yürüyüş, kampçılık, dağcılık - kaya tırmanışı, fotoğrafçılık ve tabi bisklet meraklıları ile tanışmayı çok isterim. Herkese kazasız ve zevkli sürüşler...

merhabalar ben istanbuldan kıvanç lise öğrencisiyim hobi olarak bisiklet sürüyorum bisiklet severlerle tanışmak isterim sevgiler saygılar

Geri