Selamlar,
Ben Bursa dan Cihan ÜRÜT.
Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde öğrenciyim. Sanırım kasım ayında Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ULUBİST' in standına uğrayıp bilgi almamla başladı herşey...
Yıllardır tozlu depoda duran 1994 te aldığım Beldesan Traveller marka bisikletimi yaklaşık 2 aylık bir çalışma ile toparladım. Önce bisikletimin üzerindeki 94 model shimano altus seti söktüm. Yalan olmasın bu kadar sağlam olmasına şaşırdım. Halen çalışıyordu. Sonra diğer parçaları da söküp, bisikletin tüm boyasını boya sökücü ile söküp, önce kalın sonra orta sonra da ince zımpara ile zımparaladım. Daha sonra elektrostatik toz boya ile siyaha boyattım. Ve sıra geldi komponentlere. Ulubistten arkadaşlarım Anıl TUNCAY ve Önder KÜVEYOĞLU ' nun tavsiyeleri ile Erdoğanlar Bisikletten
Full Shimano Altus Set
Alexrims DC 19 jant
aldım. Sağolsunlar Shimano setin içerisinde ön ve arka göbek olduğundan, kampanya dahilinde telleri jantlara dizip, akortunu yapıp ta ücretsiz şekilde gönderdiler.
Bursa Metin Bisikletten de
GID 6061 gidon,
Selle Royal FRECCIA sele ,
CST City Classic TRAVELLER Yol Lastiği ve İç lastik , Furç Takımı,
SETLAZ elcik,
Reflektör, jant reflektörü vs. alıp, yılbaşı günü bisikletimi toplattım.
Şu anda bisikletimin resmi yok, ancak bir kaç gün içerisinde resimlerini de ekleyeceğim. Saygılarımla.