Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

ben ibrahim Ozan KocaeLi Darıca da ikamet Ediyorum Bisiklet kullanmak bende hobiden Öte bir sey bisikletimi Seviyorum
bu arada aranıza Yeni katıldım...

Scudo
Selamlar,
Ben Bursa dan Cihan ÜRÜT.
Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde öğrenciyim. Sanırım kasım ayında Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ULUBİST' in standına uğrayıp bilgi almamla başladı herşey...
Yıllardır tozlu depoda duran 1994 te aldığım Beldesan Traveller marka bisikletimi yaklaşık 2 aylık bir çalışma ile toparladım. Önce bisikletimin üzerindeki 94 model shimano altus seti söktüm. Yalan olmasın bu kadar sağlam olmasına şaşırdım. Halen çalışıyordu. Sonra diğer parçaları da söküp, bisikletin tüm boyasını boya sökücü ile söküp, önce kalın sonra orta sonra da ince zımpara ile zımparaladım. Daha sonra elektrostatik toz boya ile siyaha boyattım. Ve sıra geldi komponentlere. Ulubistten arkadaşlarım Anıl TUNCAY ve Önder KÜVEYOĞLU ' nun tavsiyeleri ile Erdoğanlar Bisikletten

Full Shimano Altus Set
Alexrims DC 19 jant

aldım. Sağolsunlar Shimano setin içerisinde ön ve arka göbek olduğundan, kampanya dahilinde telleri jantlara dizip, akortunu yapıp ta ücretsiz şekilde gönderdiler.

Bursa Metin Bisikletten de
GID 6061 gidon,
Selle Royal FRECCIA sele ,
CST City Classic TRAVELLER Yol Lastiği ve İç lastik , Furç Takımı,
SETLAZ elcik,
Reflektör, jant reflektörü vs. alıp, yılbaşı günü bisikletimi toplattım.

Şu anda bisikletimin resmi yok, ancak bir kaç gün içerisinde resimlerini de ekleyeceğim. Saygılarımla.

Merhaba,

İstanbul Küçükyalı'dan Selçuk Tanrıverdi ben.
Üniversite'den bu yana İstanbul'da yaşıyorum. 36 yaşındayım.

Motosiklet benim çin en büyük tutku. Yere kar düşmediği müddetçe motorumla yol yaparım. Çok da keyif alırım.

İkiteker keyfini bisiklet ile daha da fazla yaşayacağımı düşündüğüm için bisiklet alma konusunda kendimi ikna ettim ve arayış içine girdim. Motosiklet olayında en sancılı ve en güzel süreç satın alma kararı verme sürecidir. Şu anda da bunu yaşıyorum. MTB mi, hybrid mi, trek mi corratec mi yoksa başka mı, ağırlık mı mekanik aksam mı, kfamda bin tane soru oluştu; bunları çözmek için forumunuzdaki değerli katkıları günlerdir okumaktayım.

Bisiklet seçiminde öncelikli kriterin marka-maliyet-mekanik aksam vs gibi unsurların değil, kullanım amacının olduğunu düşünmekteyim. O yüzden amacımı net olaak belirlemem gerektiğini düşünüyorum. uzun-orta mesafede motorumla yol yapacağım için bisikleti kısa rotalarda keyif amaçlı kullanacağım, bu nedenle MTB benim için uygun bir tarz oalrak görünüyor.

Bir iki bisiklet arasında kararsız kaldım ama bunu belirteceğim topiğin bu olmadığını sanıyorum. Diğer konu başlığında kararsız kaldığım modeleri sizinle paylaşıp değerli görüşlerinizi sizden rica edeceğim.

Umarım en kısa zamanda tanışır birlikte yol yapar keyif alırız.

Saygı ve sevgilerimle...

Selçuk Tanrıverdi

Merhaba,

Birkaç gün önce "Corratec x-vert Motion 2009" alarak bu spora, zevke, eğlenceye, alışkanlığa, vs. başlamış oldum.

Çok seneler önce bir "Pinokyo"m vardı.
Haliyle şuanda başlangıç yapmış gibi sayılırım.

Saygı ve sevgilerimle

Osman Fatih Giraz

Herkese Sarıyer'den selamlar,
Bu taraflarda etkinli olduğunda haberim olursa aranıza katılmayı isterim.

Bol pedallı günler.

Merhabalar. Ben Kadıköy' den Bora. Bu sene inşallah gsf ye gircem:) Yavaştan bisiklet dünyasına da atılayım dedim.
Her şey dilediğiniz gibi olsun...

Merhaba arkadaşlar adım onur. bende daha yeni başladım :) şuan bisikletimin kalitesi oldukça düşük ama zamanla uzmanlaştıkça kaliteyi artıracağım. şuan oldukça amatörüm zamanla uazmanlaşacağım inşallah..

Merhaba.. Ben sinan .. İstanbul/Bahçelievlerde oturuyorum. YGS sonrası bi tane bisiklet alıp aranıza katılcagım inş. :) görüşmek üzere ..

Merhabalar millet.Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım.ismin faik.Eskilerden beri yaklaşık 2 sene oldu sitenin üyesiyim..Bianchi kullanıcısıydım ve gene öyle oldu...Tekrar sizlerle olmak gerçekten çok iyi oldu.Bu arada belirteyimki lisanslı bir bisiklet sporcusuyum....Son olarak Malatyada inönü ün.de okuyorum...

• Beğen
Tepkiler: mountainbikemtb
selam ben ilker kırklarelinde oturuyorum 6 yaşından bisiklet kullanıyorum hiçte ara varmedim :)

ben oğuzhan aslen izmirliyim kuşadasında yaşıyorum pedal günlerimiz var size iyi günler

selam pedalseverler bende 24 yasindayim gebzede oturuyorum kimyagerim herkese bol pedalli gunler diliyorum

bir bisiklet meraklısı olarak aranıza katılmaktan büyük keyif aldım tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.........................

Merhabalar ben Ahmet Camadan 21 yaşındayım, aslında hatrı sayılır süredir buradaydım sadece uzaktan yorumlarınızı okuyordum.

eski bisikletim miladını doldurunca ve de yaz geldiği için artık daha aktif olacam. yeni bisikletim yeni ben :)

buradan aldığım pahabiçilemez bilgiler için bütün yazar arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: anze1
Geri