Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
foruma hoşgeldiniz inşallah güzel vakit geçirirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bedo
aramıza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz

slm arkadaşlar.adım Fatih Çelikçi ayvalık'lıyım ama Bodrum'da dalgıç olarak calışıyorum..kendimi bildim bileli bisiklet tepesindeyim.bisikletforum sayesinde,bisiklet konusunda profesyonel bilgi sahibi oluyorum.hepinize cok teşekkürler.

slm ben mustafa 23 yasındayım ankarada oturuyorum ve eskışehirde osmangazi ünv okuyorum

yeni katılanlara merhaba. hoşça vakit geçireceğinize emin olun. iyi forumlar

merhaba arkadaslar ben serkan uzun bı suredır sız ler leyım ama bı turlu bısıklet forum altında tanısamamıstık ama emın olun sızlerı cok yakından tanıyorum ıyı bınısler

@M.KILIÇ

Ne diyeyim Allah razı olsun

içimdeki bisiklet sevgisini bilgiyle bütünleştirecek bir ortam hazırlamışsınız

maşallah herkez de paylaşımcı umarım birbirimize çok katkımız olur.

Umarım bu hafta sonunda bir aksilik olmaz ise bir XC1000 sahibi olup avatarımı süsleyeceğim

Selam Ben Özgür; Bursa'dan..... işe-gelip-giderken, haftasonları bisiklet kullanıyorum. Uzun zorlu parkurları çok seviyorum....

Merhaba arkadaşlar hepinize selamlar, ben Erhan İzmit'te yaşıyorum, Kocaeli Üniversite'si öğrencisiyim, binebildiğim kadar bisiklete biniyorum.Ayağınız pedalda , rüzgar arkanızda olsun!!!

Merhaba arkadaşlar...Ben de aranıza yeni katıldım.Edirne'de öğrenciyim.

Faydalı paylaşımlar dileğiyle.

merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz.
dikkat edin forum bağımlılık yapıyor. hemde cok güzel

esen kalın

mrb.ben foruma yeni katıldım.katılma amacım benim gibi bisiklet sevdalılarıyla tanısmak.ben tur ve gezilere cok katılmak istiyorum .yeniyim.ve bisikletle cok hedefim var.en azından yavaş yavaş turlara sizinde yardımınızla başlamayı düşünüyom.simdiden saolun.by

@worldbiketour

Hoş geldiniz forumumuza.
Gezi tur ve duyuruları ile oturduğunuz bölgenin linklerini takip ederseniz gezilerden mutlaka haberiniz olacaktır.

Forumda iyi vakit geçirip, gerçek arkadaşlarla pedallamanız dileklerimle.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: R4UF
merhaba ben sefa nevşehirliyim ankara da oturuyorum 21 yaşındayım fransızca okuyorum iyi eğlenceler.

Geri