Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Arkadaşlar merhaba , Ben Şeref , Edirneden , havaların ısınması ile 2 tekere yöneldim ve forumunuza üye oldum , Aktif olma dileğiyle

Scudo
@Murat KILIÇ

ben nazım aranıza bugün katıldım tekrar selamlar

selamlar ben ismail, şişli'de oturuyorum. eski bisikletimi getirdimde öyle bi merak sardım da hep kullanmak istiyorum :)

Küçüklükte bıraktığım bisikletime tekrar dönmek için buradayım..
Haftasonu forumunuzdan iki kişiyle beşiktaş iskelesinde tanıştım(yüzüklerin efendisi ile alakası olan bir nicki varmış) ve buraya geldim.İlk iş tabi ki bisikleti almak..Biraz buralarda gezindikten sonra bu hafta bisikleti almayı ve antrenmalara başlamayı düşünüyorum..Başka topiclerde görüşmek üzere..

merhaba ben foruma yeni katıldım adım Rauf 15 yaşındayım eğlenceli vakit geçirmek için burdayım

@R4UF

Rauf aramıza hoş geldin.

Artık gezi grubumuzda seni de görmek isteriz. mesela yarın en geç sabahtan 9 da selekler parkı karşısında seni de aramıza bekleriz.

Sevgiler

selam millet bende ugur 16 yaşındayım

bisikleti uzun süredir kullanıyorum ama bisiklet ile biraz hareket yapmak fena olmaz dedim

@ugurmatur

Uğur aramıza hoş geldin.
Kısa bir süre sonra sende alışırsın. Forum dan faydalanacağına eminim.

Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
merhabalar, Atila Filmer.
İstanbul Nişantaşı. genellikle Boğazda ve sahil yolunda pedallıyorum.

umarım birlikte pedal cevirme imkanımız olur.grup halinde daha verimli oluyor.

selam ben tatlı cadı nick name li aylin.denizlili olup avukatlık yapıyorum.herkese iyi pedallamalar.

hoşgeldin foruma

selam ben buğra coşkun aranıza ankaradan katılıyorum ama ne yazıkki 15 günlük askerim hatayda
acamilimi bitirdikten sonra eğer istediğim gibi bi yere düşersem bulunduğum ildeki pedal severleri sizin yardımınızla bulabilirmiyim acaba çünki ben bisikletide oraya getirip çarşı izinlerini bisikletimle geçirmek istiyorum 55 gün sonra usta birliğinde görüşmek üzere herkeze tekrar selam

Herkese merabalaar.Bende İzmirden Burak pedallancak yerleri tam bılmıom ama artık sıtelerden ekıbe takılcaz.Sağlıklı pedallar.

Merhaba airspeed;)
Aramıza hoş geldin,umarım sende bizler gibi iyi vakit geçirirsin forumda.
Umarım tanışır birikte pedallarız...

Geri