Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
@mujdat
uygun zamanda musait olursak görüşmek isterim çok güzel olur kappadokya çok güzeldir

• Beğen
Tepkiler: mujdatok
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize de merhabalar..

ama küçük bir not:aramıza yeni katılan arkadaşlar mesajlarına hangi şehirden olduklarını da yazarlarsa daha ii olur(bazı arkadaşlar yazıyor ama herkes yazsın daha iyi olur :) )

• Beğen
Tepkiler: Guldal
Ben de varım Ben dee
Istanbul-Esenkent'ten.
Bu aralar ev-is arasi pedal basiyorum. Havalar bozuyor ama yilmiyorum

Burada olmak güzel :)

@ismailağıllı

çok sağol war ya oralarda pedal basmak ayrı bir keyif. deltanın org.ile geçmiş yıllarda kamplı 1gezimiz olmuştu. ne geziydi ama! 1kar yağmamıştı :) güneş, rüzgar, fırtına, sağnak yağış, dolu.. hatta doluda bisiklet üstündeyken bağırmıştık ama keyif nidalarıyla tabii :) sonra 1kaç kişiyle 1likte yol üzerindeki ufak mağaracıklardan 1ine sığınmıştık.. ama inanılmaz eğlenmiştik. gece ise ayrı 1keyifti yemek olayımızdan sonra çadır kurmuştuk rüzgar bizimle resmen sabaha kadar konuşmuştu, uyuyamadığımı hatırlıyorum, ve 1inin kabus görüp bağırdığını falan hatırlıyorum... ehehe, 1an o günlere gittim görüyormusun,, way bea.. tekrar kısmet olmadı. umarım 2007de güzel 1org.la oralarda tekrar pedallarız hep1likte.. kesinlikle büyük 1keyif.

@guldalgure

merhabalar efendim sizlerde hoş gelmişsiniz aramıza

Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Günler

Saygılar ;)
Said E.

Merhabalar,

Ben Kadir ... İstanbul - Göztepede oturmaktayım... Geçen cumartesi itibari ile Kron XC 1000 imi aldım, bir tanede kardeşime aldım...Kardeş kardeş pedal basıyoruz anlayacağınız....Olur da Caddebostan sahilde arka arka ya giden 2kron görürseniz, bizlerizdir...

Sevgi ve saygılar...

Hayırlı Bayramlar....

slm abi ben kütahyadan ahmet cyclist_43 forum çok güsel bi yer yeni arkadaşlarla tanışmak isterim msn im cyclist_43@hotmail kılıç reis sizi msn me ekledim orda tanışırız inşallah

• Beğen
Tepkiler: evindar
slm barbaros abi ben ahmet cyclist_43 yeni üyeyüm de tanışalım istedim msn nime ekledim seni ordada tanışabiliriz

merhabalar

Bende bugün üye oldum sanırım.Henüz anlayamadım ama oldum galiba.tanışalım istedim.Ben Ayten.Kadıköyde oturuyorum.bisikletli günlerde bende olmak isterim.hoşçakalın....

yeni gelenler hoşgeldiniz umarım hoşça vakit geçirir güzel geziler paylaşırız

teşekkürler...böyle bir sitenin olması güzel.Bisiklet kullanıcılarının artması dileğiyle..kendinize güzel bakın...

Slm ben hasan Adanada otoruyorum arkadaşlarımla beraber bisiklet gezileri yapıyoruz herkese slm yaşım 27 by

merhaba arkadaşlar,
yeni üyeyim. henüz insider olduğumu söyleyemem ama inanın izlediğim kadarıyla ve ilk intibalarımın bana verdiği, bu siteye girince böyle kendimi bir cennetin kapısından bakmışım gibi hissettim. Hiç kimse kimseyi üzmüyor herkes birbirini onurlandırıyor, bütün bunları, gönderdiğiniz şahane manzaralar da tamamlayınca işte cennet diyorum.
Vede cok mutluyum Candede seni tur güzergahlarından biri olan Antalya sahilde tanıdığım için. İyiki varsın. sayende değişik dünyalara...sloganında bence haklısın "HERŞEY BİR İNSANI SEVMEKLE (az bi ilave TANIMAKLA) BAŞLAR"
bende sizler kadar değilsede kendimi bisiklet tutkunu (o birazda doğa sevgisinden geliyor galiba) kabul ediyorum çünkü seviyorum ona binmeyi. sizler gibi organizelerim olmadı. ama yılın bütünü nerdeyse buzlu günler hariç işe bisikletle giderim. hafta sonları 20-25 bazen 40 km. sürüşlerimm olur koca Ren kenarıda ormanlarda . bir gün onlardan resimler koyarım ustalaşınca tamamı. bakarsınız birgün sizlerle turlarada katılırım. hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum....

PS:şimdilik benden bu kadar olsun fazla anlatıp sıkmayım daha tanışırız

• Beğen
Tepkiler: candede
Forumumuz hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkürler :).
Umarım siz de bizimle bu mutluluğu paylaşırsınız, hoş geldiniz.

@sevinur

Aramıza hoşgeldin Sevinur,Hayata bizlerle daha içten meraba demeye hoşgeldin.

Hayata gülümsemeyi unutma..

• Beğen
Tepkiler: sevinur
ben erkan 34 yaşında bisiklete doya doya binen biriyim ama tarzım trial herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: candede
Geri