merhaba arkadaşlar,
yeni üyeyim. henüz insider olduğumu söyleyemem ama inanın izlediğim kadarıyla ve ilk intibalarımın bana verdiği, bu siteye girince böyle kendimi bir cennetin kapısından bakmışım gibi hissettim. Hiç kimse kimseyi üzmüyor herkes birbirini onurlandırıyor, bütün bunları, gönderdiğiniz şahane manzaralar da tamamlayınca işte cennet diyorum.
Vede cok mutluyum Candede seni tur güzergahlarından biri olan Antalya sahilde tanıdığım için. İyiki varsın. sayende değişik dünyalara...sloganında bence haklısın "HERŞEY BİR İNSANI SEVMEKLE (az bi ilave TANIMAKLA) BAŞLAR"
bende sizler kadar değilsede kendimi bisiklet tutkunu (o birazda doğa sevgisinden geliyor galiba) kabul ediyorum çünkü seviyorum ona binmeyi. sizler gibi organizelerim olmadı. ama yılın bütünü nerdeyse buzlu günler hariç işe bisikletle giderim. hafta sonları 20-25 bazen 40 km. sürüşlerimm olur koca Ren kenarıda ormanlarda . bir gün onlardan resimler koyarım ustalaşınca tamamı. bakarsınız birgün sizlerle turlarada katılırım. hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum....
PS:şimdilik benden bu kadar olsun fazla anlatıp sıkmayım daha tanışırız