Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
merhabalar ben doğukan,,,,,çamurluğun yeğeniyim,,,,,bisiklet tutukunuyum ve de bianchi yi çok seviyorum,,,,89 luyum,,,,,izmir/buca'da oturuyorum,,,herkese slm,,,,,!!!

merabalar,
ben esra, 28 yaşındayım..bugunkü etkinlikte sizleri tanıma fırsatı buldum, uzun zamandır kullanmadığım ve bugun kiralayarak kullandığım bisiklet sürüşünün ne kadar keyifli olduğunu tekrardan hatırladım, hernekadar şu an heryanım hamlamış olsa da çok keyifli bir gun geçirdim....organizasyonlarda görüşmek dileğiyle....

forumumuza katılan tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım hepiniz iyi vakit geçirirsiniz

Herkese merhaba ;

Ben Uluç, 28 yaşımdayım ve Istanbul Kadıköy'de oturuyorum. En kısa zamanda gezilerde görüşmek dileğiyle... Herkese iyi sürüşler...

Meraba ben geldim :) Adım Berk. Kuzenime verdiğim bisiklet bodrumda çürümüş, şmdilik bisikletsizim. Salcano ng600ü nerden alabilirmdiye ilgili konuya mesaj attım :)

Tekrara merabalar.

berk aramıza hoşgeldin iyi vakit geçireceğine emin olabilirisin

hoş geldin berk iyi vakit geçirmeni dilerim en yakın zamanda bisikletine kavuşursun işallah

selam ben pelin 16 yaşındayım.foruma yeni katıldım.bende bisiklet tutkunuyum.

@pelin90

bir bayan olarak bisiklet tutkunu olman beni çok sevindirdi yol bisikletimi mtb mi kullanıyorsun

Tüm yeni arkadaşlar hepiniz foruma hoşgeldiniz.Umarım Forum sizin içinde yardımcı bir kaynak ve paylaşma ortamı olur.İyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

Selamlar, ben Nuray. Bisiklete binmeyi yeni öğreniyorum. (Bu arada 43 yasindayim.ogrenmenin yasi yokmus sahiden) Bir suredir Paris'te yasiyorum. Burada bisiklet kullanimi cok yaygin. Simdilik ormandaki cok uygun bir alanda deneme tecrübe turlarindayim. Korkumu yenersem daha keyifli olacak olacak bu is. Henuz fransizca ya fransiz oldugum icin yeni hobimi internetten paylasmak iyi bir yol. Iyi gunler arkadaslar..

hosgeldin nuray.. pariste decathlona ugramayi ihmal etme cok makul fiyata guzel ivir zivir var bisikletle ilgili!

Merhaba... Ben Müjdat, 37 yaşındayım.. Ataşehir'de oturuyorum, forum'da emeği olan herkesin eline sağlık..

Teşekkürler isoking... Kapadokya'ya gelsek parkur konusunda yardımcı olabilir misin? bu arada ismim müjdat:)

@mujdat
tabiki elimizden geldigince yardımcı oluruz birlikte gezeriz neden olmasın

Geri