merhabalar ben doğukan,,,,,çamurluğun yeğeniyim,,,,,bisiklet tutukunuyum ve de bianchi yi çok seviyorum,,,,89 luyum,,,,,izmir/buca'da oturuyorum,,,herkese slm,,,,,!!!
merabalar,
ben esra, 28 yaşındayım..bugunkü etkinlikte sizleri tanıma fırsatı buldum, uzun zamandır kullanmadığım ve bugun kiralayarak kullandığım bisiklet sürüşünün ne kadar keyifli olduğunu tekrardan hatırladım, hernekadar şu an heryanım hamlamış olsa da çok keyifli bir gun geçirdim....organizasyonlarda görüşmek dileğiyle....
Meraba ben geldim Adım Berk. Kuzenime verdiğim bisiklet bodrumda çürümüş, şmdilik bisikletsizim. Salcano ng600ü nerden alabilirmdiye ilgili konuya mesaj attım
Selamlar, ben Nuray. Bisiklete binmeyi yeni öğreniyorum. (Bu arada 43 yasindayim.ogrenmenin yasi yokmus sahiden) Bir suredir Paris'te yasiyorum. Burada bisiklet kullanimi cok yaygin. Simdilik ormandaki cok uygun bir alanda deneme tecrübe turlarindayim. Korkumu yenersem daha keyifli olacak olacak bu is. Henuz fransizca ya fransiz oldugum icin yeni hobimi internetten paylasmak iyi bir yol. Iyi gunler arkadaslar..