Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

aramıza hoşgeldin

dediklerinin aynısı bnm içinde geçerli bu siteyi gördükten sonra bisiklete bakış açım deişti annadımki bisiklet sadece 2 tekerli bişi diilmiş

iyi vakit geçireceğine eminim sağlıcakla kal

Scudo
bende 667 görünüo ama 666 ıncı mesaja yazdım ztn :D:D:D ne güzel denk geldi yaa

Selamlar

VOlkan ben.Bostancıdan..

Görüşmek dileğiyle

Tüm yeni gelen forum dostları.Hepiniz hoşgeldiniz.Umarım forum sizin içinde yayarlı olur.

hoşgeldin efe

kazasker yakın sayılır bnde feneryolundan ssk nın karşısında:D

turlarda görüşmek dileğiyle

Merhabalar,adım arda ve istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. 22 yaşındayım ve şehir hayatı beni çok bunaltıyo...bu durumdan kendimi yıllardır,gerek vakit geçirmek için boş boş dolaştığım gerekse kendimle bi yarış halinde deli gibi pedal çevirdiğim "kutsal kaçış aracım" bisikletle kurtarmaya çalışıyorum.
foruma katılma amacım bisiklet tutkumu daha sosyal bi paydaya taşımak.uzun mesafeli geziler,kısa günlük turlar dahil her türlü kamplı yada kampsız aktiviteye katılmaya gönüllüyüm.
şu sıralar bisikletimden uzaktayım ama "organizasyon var"çağrısında 1 hafta içinde hazır olabilirim...
tanışma yazısı için biraz uzun oldu,sabrınıziçin çok teşekkürler...

Merhaba, Antalya'da yaşıyorum. iki tekerli taşıtlara ilgim çok büyük. bisiklet, motosiklet ve scuba ile ilgili arkadaşlarla tanışmak hoş olacak, paylaşım adına. sağlıkla kalın:25: .

ben emo sakaryalıyım yasım 16 profesyonel anlamda bisiklet sürücüsüyüm bunun yanında yalnız gezmeyi grup halinde gezmeye tercih edebilirim...

hosbulduk mert sagol,

ozgurluk parkinin oralari yanilmiyorsam degil mi?

bir aksilik olmazsa gelecek yaz katilmak istiyorum turlara,gorusmek uzere.

• Beğen
Tepkiler: mutu88
herkese selamlar,
ben berke, antalyada öğrenciyim. şimdi ben ve yeni bisikletim sevgili necmi :cool: (eski sahibine itafen) çok mutluyuz... kısa sürede sevgili necminin fotolarını da koymaya çalışıcam.
herkese bol, kazasız pedallamalar...:smily143:

Geri