merhabalar
ben m ali istanbul avrupa yakasındayım. forum sayesinde yol arkadasları edinme sansım oldu. kimyagerim ilac sektorunde ve bu neticeyle nadiren bosluklarım oluyor ve bisikjletimden vazgecemiyorum.
bu arada yavuz: cok tesekkurler. belgrad gezisi cok hostu
tum yol arkadaslarıyla tanısmak umuduyla.
merhaba arkadaşlar
ben ankaradan berk baysal
bisiklet sevenler derneği ankara temsilcisiyim
ankarada aktif olarak faaliyetlere devam ediyoruz
ayrıca pedal sesi sitesinde de faaliyetteyiz
görüşmek üzere pedalınız bol olsun
Ankara da oturuyorum ve Gazi Anadolu Lisesi'nde okuyorum.. 16 yaşındayım Sitenizi bisikletler hakkında bilgi araştırırken buldum.. Sonunda dün bir tane TREK 4500 aldım ve aranıza katılmaya çalışacağım.. Herkese selamlar..
Merhabalar;
Ben Erhan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Elektrik-Elektronik Müh. öğrencisiyim. Siteniz sayesinde kısa zamanda çok şey öğrendim.
Saygılar...
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım. bisiklet kullanmak çok güzel bir duygu bana bisiklet kullanmayı sevdiren tüm dostlarıma ve istanbulspor yönetici ve sporcularına çok teşekkur ederim.ayağınıza sağlık...
arkadaslar cok ayrıcalıklı bır sıteye uye oldunuz bunu bilin yeterlı digerleri ve farkları zamanla yasayarak goreceksınız saglıklı ve bol pedallı gunler
merhaba, adim koray. siteye az once uye oldum ama henuz bisikletim yok. 1-2 hafta icinde olacak gibi... uzun yillar sonra tekrar bisiklet tutkumu canlandirmakta bu sitenin cok buyuk payi oldugunu soyleyebilirim. herkese sevgiler...