Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

merhaba ben serkan. 25 yaşındayım. 9 yıldır dag bisikletine biniyorum. şu sıralar daha çok tur ve gezi üzerine odaklandım. ayrıca bisikletle yokuş çıkmanın hastasıyım. :p

Scudo
merhaba arkadaşlar, ben tülay. 25 yaşındayım. edebiyat öğretmeniyim. ankarada yaşıyorum. bisiklet için zor bir yer. kullanıcı çok az. biz iki kişi bu sene baharda ankaranın uzak ilçelerini gezdik. yazın da çanakkale assos'tan ayvalık'a kadar çadır kurarak güzel bir tatil yaptık. bisiklete binmeyi çok seviyoruz ancak gönderilen mesajlardan anladığım kadarıyla istanbul'da geziler daha yaygın. ankara'da bisiklet turları, geziler, yarışlar var mı bilmiyorum. internette pek rastlamadım. haberi olan haberdar etsin. herkesle tanıştığıma memnun oldum. görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Neşelimustafa1980
Merhaba;

Ben de Antalya'dan aranıza katılıyorum. İsmim Süha. Kendi halimde, elimden geldiğince bisiklete zaman ayırıyorum. İstanbul'da yaşarken daha aktiftim ancak buraya gelince ister istemez biraz daha az zaman ayırıyor oldum. Aslında burada gezi imkanları (yer anlamında) daha fazla ama bisiklete meraklı kişi az. Bir kaç kişi bulursam kafama göre mutlu olacağım.

Neyse, sonra görüşmek üzere arkadaşlar.
Sevgiyle kalın.

Arkadaşlar, işte bu da benim düldül. İşe olabildiğince bununla gidip geliyorum. :) :rolleyes:

Benim bisikletle ilgim,bisikletten düşen veya 1yerlere çarpanları tedavi etmekten ibaret ama :) kılıçreis nerde biz ordayız ;)

çok sağolun dostum..ilginize teşekkür ediyorum..bende herzaman sizin yanınızdayım..

saygılarımla dr..;)

Efendim, acaba Prof. Dr. Yıldız Demiriz'le akrabalığınız var mı? Yoksa sadece benzerlik mi?

Selamlar .. İstanbul'dan katılıyorum.. ama biziklet şu an için yok..

Varsa da 6 senedir yatınca nasıl kurtarırım onu düşünüyorum :)

Selam grup. Adım Can. 26 yaşında, müzisyenim. Sahrayıcedid civarında oturuyorum.

Selam arkadaşlar,
Denizliden Tayfun üniversite öğrencisiyim.Denizliden mtb ile ilgilenen arkadaşlarla bizzat görüşelim. Spor hayatımız azda olsa devamlı olması dileğiyle sağlıcakla kalın.Formumuz tüm aleme hayırlı olsun.

Gürsel abi ben sana kırıldım biraz ...bana cvp vermedin mail attım sana:( gerçi meşgulsundür sanırım..Sana bişi soracağım..Bu sefreki pazar gezisi için sızden bisiklet kiralamak istıyorumcumartesi akşamından kiralayabilirmiyimsabah 8 de cıkıcazda?

Valla cevapladım.. Ama galiba geç okudum mesajını.. ben her zaman PC başında olmam mümkün değil malesef. Ama cevaplamıştım seninkini..
Bisiklet var.. gelebilirsiniz..
Selamlar
Gürsel

tesekkür ederim ..ben kaskımı aldım bu pazar için cumartesi uğrayacağım
görüşmek üzere

slm arkadaşlar, bende yeşil bisiklet forum.com a yeni üye oldum.Allah bu siteyi hazırlayan arkadaşlardan razı olsun, hepinize iyi seyirler

Merhabalar, Ben Barbaros. Suadiye de oturuyorum. Eski Bankör,yeni sigortacıyım. Çarşamba geceleri ve pazar gezilerinin % 85 ınde bulunurum, Tanışmadıklarımızla, gezilerde tanışmak üzere...

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Geri