Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı kazası...Az kalsın bayılıyordum...

@Deniz A
Çok teşekkür ederim, koyduğum ilk fotoda fazla belli olmuyor ama alnımın üstünden başlayıp kaşımda bitiyor..

Scudo
Geçmiş olsun. Başlığı okuyunca biri arkadan gelip taşıyıcıdaki bisiklete çarptı sandım, içim gitti. Bisiklete bir şey olmasın, can acısı geçer :D

• Beğen
Tepkiler: bruno
Öncelikle geçmiş olsun. Üstte taşımak güzel çözüm ancak kapalı garaj, avm otoparkı vb mekanlara girerken dikkat edilmeli. En azından araç üstünde bisiklet olduğu unutulmamalı;)
Not: Resimdeki aracı kullanmaya çalışan bisiklet tekerler sökülmek suretiyle dördüncü olarak arka koltukta taşınabiliyor :D
IMG_5030.jpg

• Beğen
Benim araç hb olduğundan zaten bagajı kullanamıyorum bisiklet taşıyıcısı takınca o nedenle farkında olmadan ne kazalar atlatmışımdır kimbilir :)

Size geçmiş olsun ve bir hayat felsefem var %20 daha yavaş hareket edince hayat daha sağlıklı :D

• Beğen
Geçmiş olsun kafaya alınan darbelerden her zaman sakınmaya çalışın ufak büyük demeden hepsi beyin hücrelerine az da olsa zarar verebilmekte şimdi olmasa da bir kaç sene sonra bu darbelerin etkileri görülebilmekte.

• Beğen
Geçmiş olsun. İyi noktaya değinmişsiniz geçen benimde başıma geldi aynı olay ama ben yavaş kapattığım için ucuz kurtuldum doğrusu.

• Beğen
Geçmiş olsun, görünmez kaza. İnsan çocuğu veya eşini sakınıyor ama kendi aklına gelmiyor bazen. :) Allah daha beterinden korusun.

• Beğen
Geri