Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı kazası...Az kalsın bayılıyordum...

bruno

Üye
Tepki
33
İsim
Tutku Doğan
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi eşimi ve küçük bebeğimi de alarak Eymir gölüne gittim. Tabi bisikleti de arabanın arkasına sıkıca yerleştirip Eymirin yolunu tuttum. Vardığımda eşim çocuğu hazırlarken ben de bisikleti indireyim dedim ve bağlarını çıkararak bisikleti indirip arabanın yanına koydum. Dalgınlığımdan olacak bagajda bulunan kask, ayakkabı ve eldiven vs çıkardıktan sonra bagaj kapağını hızlıca indirdim. O anda dünyam karardı. Bisikleti tutan boynuzlardan biri şiddetli bir şekilde alnımda patladı. Anında kafam şişti ve kıpkırmızı oldu. Neyseki hemen karşıdaki restauranttan buz aldık ve uzunca bir süre kompres yaparak daha fazla şişmesini önledik. O gün yine de bisiklete binicem diye tutturdum ancak 4 km bindikten sonra başım dönünce bırakmak zorunda kaldım. Kusma vs olsaydı hastaneye gidecektim ama olmayınca eve gidip dinlendim. Uzun süre başımın ağrısı geçmedi, yeni yeni geçiyor fakat dokununca hala ağrıyor. Araba ile bisiklet taşıyan arkadaşlar buna dikkat etmelerini istedim..
20150919_115104.jpg
i
20150919_131105.jpg

Scudo
Geçmiş olsun,bisikleti indirince heyecan yaptınız herhal. :)

• Beğen
Tepkiler: AliG. ve bruno
geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım ..

• Beğen
Tepkiler: bruno
çok geçmiş olsun görünmez kaza olmuş büyük kazaların önüne geçmiştir umarım

• Beğen
Ben de omzumu kırıyordum aynı şekilde, geçmiş olsun

• Beğen
hocam geçmiş olsun

• Beğen
Geçmiş olsun dostum
Verilmiş sadakan varmış gözüne gelmemesi şans bence daha kötüsüde olabilirdi, Allah korumuş

• Beğen
Geçmiş olsun..

• Beğen
Geçmiş olsun bir yandan güldüm diğer yandan üzüldüm okurken o_O Ben de çekiniyorum bagajı kapatırken bir tarafıma çarpacak diye bundan sonra daha da dikkat ederim artık. Kazaya rağmen bisiklet kullanma azminizi de tebrik ederim ama o kadar sert çarptıysa bir doktora görünseydiniz keşke.

• Beğen
@Yusuf G.
Haftaiçi çok fırsatım olmadığından günü bisikletsiz geçirmek istemedim, ama ağrıya dayanamadim..

@Muhittin Cihan
Aynen, görmemiş gibi atladım

@frkncn
Daha bisiklete binmeden kazalara karşı dikkatli olunmasi gerektiğini öğrenmiş oldum boylece..

@Bahadır Aktaş
Ben de görüyorum çevremde, hatta bu yaz bisikleti Kuşadasına yazlığa götürürken yolda birçok tavanda bisiklet taşıyan araç gördüm. Yeterince incelemiş değilim nasıl bir mekanizması olduğunu ancak dengenin nasıl sağlandığını ilk bakışta çözemiyor insan..

Geri