bruno
Üye
- Tepki
- 33
- İsim
- Tutku Doğan
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi eşimi ve küçük bebeğimi de alarak Eymir gölüne gittim. Tabi bisikleti de arabanın arkasına sıkıca yerleştirip Eymirin yolunu tuttum. Vardığımda eşim çocuğu hazırlarken ben de bisikleti indireyim dedim ve bağlarını çıkararak bisikleti indirip arabanın yanına koydum. Dalgınlığımdan olacak bagajda bulunan kask, ayakkabı ve eldiven vs çıkardıktan sonra bagaj kapağını hızlıca indirdim. O anda dünyam karardı. Bisikleti tutan boynuzlardan biri şiddetli bir şekilde alnımda patladı. Anında kafam şişti ve kıpkırmızı oldu. Neyseki hemen karşıdaki restauranttan buz aldık ve uzunca bir süre kompres yaparak daha fazla şişmesini önledik. O gün yine de bisiklete binicem diye tutturdum ancak 4 km bindikten sonra başım dönünce bırakmak zorunda kaldım. Kusma vs olsaydı hastaneye gidecektim ama olmayınca eve gidip dinlendim. Uzun süre başımın ağrısı geçmedi, yeni yeni geçiyor fakat dokununca hala ağrıyor. Araba ile bisiklet taşıyan arkadaşlar buna dikkat etmelerini istedim..
i