İnsanın kendi eliyle yapması daha bir keyifli olsa gerek mehmet abi.Ben şimdi bir tane hazır aldım.Bütün parçaları var metal.Sen vidalıyorsun falan.Topluyorsun öyle
Bakalım yavaş yavaş başladım
Abi toyyz,toysrus,toyiki samtoy gibi oyuncakçılarda mevcut.Fiyatlarıda 18-45 lira arası değişiyor.Ben 1/18 küçültme oranlı aldım.Araba e tipi jaguar.Eskilerden yine.Fiyatı da 22 lira
bir zamanlar bende diecast koleksiyonu yapıyordum hepsi 1/18 ve 1/24 muscle car tarzı idi.. sonra plastik modellere yöneldim ve birde diorama yapmıştim yapım aşamaları oldukça uzun ve insana kafayı yedirten cinsten olduğu için paylaşmıyorum.. dioramadan birkaç resim
Arkadaşlar mesaj doldurmak için mesaj atan (mesaja tmak için mesaj atan diyelim) arkadaşlar var gözüme çarpmadı değil.
Hepinize teşekkür ediyorum gerçekten büyük emekler var.konuyu açtığımdan beri 10 yeni araba daha eklendi koleksiyona onları da paylaşırım vakit olursa
makinalar çok güzel kardeş. benimde var diecast kolesiyonum resimlerini uygun bir zamanda atarım incelersiniz. çok severim bu makinaları toplamayı ve uzaktan onlara bakmayı