Maalesef, uzun zamandır Ankara' dan uzaktayım, kapanmış diye duydum Ülkealan pasajının İzmir caddesine değil de diğer tarafına çıkışındaki karşı pasajın içindeydi. Yanında da Şanlı Spor vardı, Nike ile sayesinde tanıştığımız, o da yok
@M.Burak KARADAĞ
Evet Menekşe Sokaktaydı Burakcım. Kapatmış demişlerdi, İnşallah tekrar açmıştır
131 i bekliyorum ona göre turkdiver@hotmail adresine atabilirsin.
göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tüm forum dostlarına sevgiler saygılar.aracımın burada gördüğü ilgi bana çok büyük bir moral oldu gerçekten ve şimdi bu moralle hafta sonu yeni bir araç modeline başlamayı düşünüyorum inşanllah yeni modelimide buradan paylaşacağım.
MODEL NASIL YAPILDI :
bu modele ilk başlarken araca ait uygun ölçekli bir bluepritn kullandım.
-daha sonra bu blueprinti bilgisayardan siyah beyaz çıktı alarak beyaz kartona çizdim tabi ölçeğe uygun olarak.
-araç 4 kapılı bir modeldi ben ise aracı 2 kapılı coupe modeline çevirdim.
-sonra beyaz kartona çizdiğim ölçekli çizgiyi makasla keserek çıkarttım ve cam kısımlarını maket bıçağıyla kestim.
-sonra aracın ön ve arka camlarını boş bırakarak ön kaput tavan ve arka bagaj kapaklarını çizerek yapıştırdım ve araç 2 günde bitmiş oldu lastik ve jantlara acele ettim bu yüzden çok özenli olmadı ölçekli çizgiler kullandıkça bu ve bu tür araçları kartondan modellemek kolay sayılır sadece biraz sabır gerekli
Geçenler de arkadaşlar arasında bunun muhabbetini açtım arkadaşım bende yapıyorum falan dedi hatta çantamda taşıdığım bir model bile var dedi. Gösterebilir misin dedim çıkarttığında 1973 model bir Plymouth TC3 çıktı hayran kaldım resmen arabaya . En yakın zaman da bende toplamaya başlıyorum
aslında doğan slx lerinde maketi yapılması lazım maket olarak evde 1930 model cadillaca benzer bi maket arabam var sizin koleksyonda çok güzel onara özel maket bi istanbul lazım