M.Burak KARADAĞ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.865
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar ben bir klasik otomobil hastasıyım.Ve babamında çok sevmesinden ötürü 60 parça 1/18 1/24 1/28 1/32 ve 1/40 boyutlarında küçültülmüş klasiklerden oluşan bir araba koleksiyonum var.Bu benim bisikletle eşdeğer tuttuğum en büyük hastalığım.Resimlerini de sizlerle paylaşmak istedim herhalde seven çıkar. Unutmadan bir Türk Efsanesi Murat 131 bilem var. İşte sizi o eşsiz resimlerle baş başa bırakıyorum. Evet Eifel kulesi maketleriyle süslenen koleksiyonuma ilk başlangıç. Işık Açıkken. Arabalara Yakın Markaj. Forumda çok tartışmamıza rağmen aynı zamanda bir silah severim.Ve iyi bir havalı silah kullanısıyım.Böyle olunca koleksiyonu bir F-16 ve çeşitli mermilerle süsleyerek görseli artırmaktan büyük bir zevk duydum diyebilirim.
İşte Diğer Parçalar: Elim burda biraz titremiş ama anlaşıyor.Üste verdiğim resimlerin toplu halde olanı
Söylemeyi unutmuşum.Birde koleksiyonumuzun 1/42 oranında küçültülmüş hot whells modifiyeli üyeleri var. Koleksiyondaki en büyük favorim diyebilirim. Super-Bee. Bunlarda koleksiyonumuzdaki küçük arkadaşlar. Buda koleksiyonumun en yaşlı üyesi
Kendisi 1924 model olup Ford pick-up tır
Devamıda aşşağıda
Koleksiyona genel bakış niteliğinde ama daha yakın çekimler devam ediyor
İşte Türk Klasiği
MURAT 131
Kendisini bizzat 300 liraya yakın benzin alarak opetten kazanmıştık babamla
Buda yakın markaj,kaputlar,kapılar ve bagaj kapağı açık çekimler
Kaputu açık kalmıyordu bende pil koydum ama durdu
Evet koleksiyonumdaki bütün arabaların resmini çektim.Yakın olarak çekimini yapmamı istediğiniz arabaları çekebilirim.Koleksiyon 60 parça.Tam 3.5-4 senedir topluyorum.Yerim kalmadı.Olsa genişleticem daha ama muhteşem bir keyif.Herkese öneririm.Bisiklet maketleride koyacaktım yanlarına süs olsun diye.Ama kalmamıştı.Bana maliyeti 550-600 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam.Bir koleksiyoner 1000 lira teklif etti toplama işiyle uğraşmak istemiyorum dedi.Koleksiyonuma eklemek istediğim en yeni parça ise Ford-Grand Torino.Adına yapılmış bir film var.Ve arabaya adeta aşık oldum.Ama araba severlerinde elbet dikkatini çeker.Koleksiyonumda ençok Mustang var ve tam bir Mustang hastasıyım. Her türlü sorunuzuda cevaplamaya hazırım. 37 tane görüntülenme var.4 ünü çık.Bir kısmını ben tekrar tekrar görüntüledim.34 görüntüleme olmasına rağmen bir tane cevap yok.Herhalde bisiklet olmayınca insanla bakmıyor.Halbuki insan tamamına bakmaya üşense bile sayfayı durdurur en azından bir güzelmiş falan diye cevap atar. Sonuçta o kadar emek verdim çektim koydum. Darıldım valla
İşte Diğer Parçalar: Elim burda biraz titremiş ama anlaşıyor.Üste verdiğim resimlerin toplu halde olanı
Söylemeyi unutmuşum.Birde koleksiyonumuzun 1/42 oranında küçültülmüş hot whells modifiyeli üyeleri var. Koleksiyondaki en büyük favorim diyebilirim. Super-Bee. Bunlarda koleksiyonumuzdaki küçük arkadaşlar. Buda koleksiyonumun en yaşlı üyesi
Kendisi 1924 model olup Ford pick-up tır
Devamıda aşşağıda
Koleksiyona genel bakış niteliğinde ama daha yakın çekimler devam ediyor
İşte Türk Klasiği
MURAT 131
Kendisini bizzat 300 liraya yakın benzin alarak opetten kazanmıştık babamla
Buda yakın markaj,kaputlar,kapılar ve bagaj kapağı açık çekimler
Kaputu açık kalmıyordu bende pil koydum ama durdu
Evet koleksiyonumdaki bütün arabaların resmini çektim.Yakın olarak çekimini yapmamı istediğiniz arabaları çekebilirim.Koleksiyon 60 parça.Tam 3.5-4 senedir topluyorum.Yerim kalmadı.Olsa genişleticem daha ama muhteşem bir keyif.Herkese öneririm.Bisiklet maketleride koyacaktım yanlarına süs olsun diye.Ama kalmamıştı.Bana maliyeti 550-600 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam.Bir koleksiyoner 1000 lira teklif etti toplama işiyle uğraşmak istemiyorum dedi.Koleksiyonuma eklemek istediğim en yeni parça ise Ford-Grand Torino.Adına yapılmış bir film var.Ve arabaya adeta aşık oldum.Ama araba severlerinde elbet dikkatini çeker.Koleksiyonumda ençok Mustang var ve tam bir Mustang hastasıyım. Her türlü sorunuzuda cevaplamaya hazırım. 37 tane görüntülenme var.4 ünü çık.Bir kısmını ben tekrar tekrar görüntüledim.34 görüntüleme olmasına rağmen bir tane cevap yok.Herhalde bisiklet olmayınca insanla bakmıyor.Halbuki insan tamamına bakmaya üşense bile sayfayı durdurur en azından bir güzelmiş falan diye cevap atar. Sonuçta o kadar emek verdim çektim koydum. Darıldım valla