Scudo Sports

Apple Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@SerkanH

E hocam kusura baknayın ama 4ler 512 mb onlar yetişmiyor yeni uygulamalara 256mb ramli iphone mu yetişsin hem çıkalı 6 sene olmuş samsungun s serisinden bile önce herhalde telefonun öyle çalışması bile bence mucize

@Ali Ç.

Kesinlikle haklısınız. :) 4 kere tamir ettim üstüne birde.. Ben aldığımda Samsung jet, galaxy vardı.. :D

@Anonim
Hocam mesela samsunglarda root sayacı var yani androidte değişiklik yaparsanız garanti dışı kalıyor rom yüklemek de jb gibi ama aslına bakarsanız burada android gözümden düştü bu rom yükleme olayı çok karışık biz cydiaya giriyoz istediğimizi seçip yüklüyoz ve puf herşey bitti onlarda root başlı başına bela tek bir hamleyi yanlış yaparsanız telefon çöp virüslü rom yüklediniz çöp çöp de çöp yani
@SerkanH

Servis ne yapacak restore çekecek 50₺ye olmuyo çöp olmuş diye verecek servislerin bi halt bildiği yok hem bilgisayardan telefonu sıfırlayıp aldığınız yedeği geri yükleyin sonra güncelleme ve jailbreak mis gibi dfu modunda kalmasının sebebi de şu telefona eski yedeği yüklemeden dfu modundan çıkmıyor telefon 100₺ bi yedek yükleyip sıfırlamaya veriyosunuz bilinçli biri olsa mesela 2dklik iş tamirciler bu basit şeyler için dünya para kaldırıyolar 1 restore 50₺ olur mu yaa

@Ali Ç.

Eski yedek uçtuğu için oldu zaten. Neler yaptım o tarihte neler.. :D Şimdi birisini arıyorum ekran kararıyor. Görevleri tam tersine dönmeye başladı. Kısacası bu aletten artık sadece Mp4 olur..

@SerkanH
Yani 3gsnin tutuşu mükemmel hiç bir iphoneda o tutuş rahatlığı yok bence ama tabi yavaştan devre ayak uydurmak gerekmiyor değil 6.1.6 dır yüksek ihtimal sizin telefon uygulamaların eski versiyonlarını yükleyerek biyere kadar gidilebilir ama bi yere kadar ne yazıkki
@SerkanH

Corbyler starlar aklıma geldi de bi de onlara verilen paralar… steve jobs olmasa hala o çöp samsunglara dünya paralar veriyoduk hatta iphone piyasada yokken samsung blackberry(ozamanın kralı tabi)den kopya telefon prototipleri yapmış iphone çıkmış herşey altüst olmuş

@Ali Ç.

Bitti bitti. Yüklemek istediğim her programın eski versiyonunu yükleyebilirsiniz diyor. Yenilerine bir ara hakaret ederek reddediyordu. Bu uygulamayı çalıştırmak için ....... özellik olması gerekmektedir gibi bir şey yazıyordu. Kabus başladı dedim içimden taa o zamanlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
@Mustafa Özer

Android kullanıcıları apple klübüne yorum yazarsa kaçınılmaz bir tartışma [emoji4]

@Sefa

Sitiv amcayı zamanında şirketten kovduklarındada şirket batma noktasına gelmişti.

Tekrar geri çağırıp şirketi kurtarmasını istediklerinde bill gates ile bile ortaklık yaptı adam. Ardından Apple'ı dünya devi yaptı. Onsuz durumları ne olur önümüzdeki bir kaç yıl gösterecek.

elimde iphone var. 5s. memnunum tamam ama, bi bold 9900 değil benim için. temiz olsa atlardım direk.

yaşasın android kahrolsun apple :D

@SerkanH

Serkan abı room atarak yukseltebılırsınız.Ama Iphone larda garanttı kapsamından çıkıyor dıye bılıyorum. :)

@ebubekir sözbir

iphone 3 ün garantisi mi kaldı artık :D ama room değil o ebubekir. room terimi android cihazları için kullanılıyor. aynı işlemin iphone için kullanılan terimi jailbreak (jb)

@chn krmz

I Phone 5s ı bıle kurabılır.Elimde androıd surumu 2lerde olan Xperıa X8 var.4lere kadar cıkartabılyorsun.Arastırdım .Tıcarı gaye ıle yapmıyorsanız yasal :)

@ebubekir sözbir

Garanti mi? 6 yaşında telefon.. :)

@SerkanH

Serkan abı bır tanıdıgımda da 3gs var .Şu anda telefonunda 5s yuklu :)

Yüklersin. Yüklemekte sıkıntı yok. Önemli olan çalışması.. :) Bende 1996 model bir laptop var. Dokunmatik ekranlı 5GB HDD 32MB ram var. Orjinali win 95 ile gelmişti. Şu anda win 98 yüklü. Crysis 3 oyununu yüklesem çalışır mı acaba? :D:D:D:D

@SerkanH

bi yüklemeyi dene abi :D ama sabah ezanıyla başla yüklemeye. iş dönüşü yükleme bitmiş olur belki :D ama HDD yi hiç değilse crysisin sığacağı kadar genişletmen lazım :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Ali Ç.

İtools deneyeceğim kolaymış mediayı açıyorum sürüklüyorum doğru anladım inşallah :)

Tek sorun bu olsa keşke müzikleri sildim tabletimde müzikler logosuna tıklıyorum parçalara geliyorum hepsinden 3 tane var onları yok etmeye çalışıyorum şu an :D

Film ve müzik önerilerini burdan alabilirim.

Geri