Scudo Sports

Apple Kullanıcıları Kulübü

@SerkanH

Ohoo sen işi bilmiyorsun vites topuzuna değiş duvara çarpsaydın bütün dertlerin çözülürdü :D.

Scudo
@ilbey666

Bunun için cihazın jb olması ve cihazda appscync (cydia'dan indirilir) olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
@Hakan Genç

Harikasin. Jb yok, yarin deneyecem. Tesekkur ederim

@ilbey666

Şu bağlantıdaki yönlendirmeleri uygulayınca U2 şarkısı falan kalmıyor. :)

(link)

Ancak o şarkıları iCloud'a senkronlamışsanız ve daha sonra iCloud'dan tekrar indirdiyseniz, yukarıdaki işlemden sonra şarkıları tek tek silmeniz lazım.

@Sefa

Tamamdır :) hallettim ben de.

Bir de şu sorum olacak.

Bilgisayarıma ipad'i bağlayınca şart etmiyor gözüküyor ama ağır ağır şarj ediyor. Sanırım USB gücü yetmiyor cihaza. Bunu aşmanın bir yolu var mı ?

Bağlantı kablosunda ya da cihazın soketinde bir arıza/temassızlık olabilir. Aynı sorunu kız arkadaşım da yaşıyor, cihaz şarj için gereksinim duyduğu volt değerini elde edemediği için tam randımanlı olarak şarj edemiyor bir türlü.
Aklıma ilk gelen ihtimal bu oldu ancak daha farklı sebepleri de olabilir elbette.

Pc'den ipadin şarj edilmesini tavsiye etmiyorlar. Sanırım pc'ye program kurup bu sorunu çözüyorlar ama bence cihaza zarar verme riskini göz önünde bulundurmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: İlbey Yağcı
@Sefa

Başka kablolarla da denedik,biraz araştırınca karşımıza volt Değeri problemi çıktı. Neyse artık fişe talim :)

@muratcolakoglu

@Gökhan Toros

Sebeplerini açıklar mısınız rica etsem :) açıkçası bu konudanı sebebi merak ettim ben şimdi.

Apple iOS 7 sonrası mı oldu bu düşünceleriniz yoksa hep mi böyleydi?

@Anonim

Apple'ı müzik kutusu samsung vb.yi de piyano düşünmek mantıklı olabilir müzik kutusu -adı üstünde kutu- kolu çevirirsiniz geriye kalan herşeyi kendisi yapar piyanoda ise senin becerilerine bağlıdır ama şöyle bir durum da vardır piyanoyu ne kadar çok çalarsanız okadar kısa zamanda akordu bozulur ve gerçekten profesyonel bu işi temel edinmiş biri tarafından akord edilmesi gerekir ama müzik kutusunu sonsuza dek çalabilirsiniz fakat tek bir parça çalarsınız canınız mı sıkıldı ozaman (jb oluyo bu da) içindeki parçayı değiştirir yine sonsuza kadar çalarsınız piyanoda size bağlıdır tuşları kırmak da pedalları bozmak da veya mükemmel çalıp -tabiri caizse-öttürmek de ama eninde sonunda akordu kaçacak ve akordu kaçtıkça ömrünü de tüketmeye devam edecektir tabi bi istisna da var yaşlı piyano ahşapları kuruduğu için ve daha tok ses verdiği için çok daha makbuldür ama android cihazları kurcalarken bozma hatta çöp etme ihtimali bile vardır işte bazıları kapalı kutuyu açamazlar piyanonun cazibesine kapılırlar ama o piyanoyu da hak ettiği gibi çalamaz bozar takılmalar kasmalar başlar ve birçoğu tekrar apple'a döner…

Bende apple ipad 2 kullanıyorum.Kardeşim niye alengirli birşey yapıyorsun müzik eklemek için itunesdir itunesde milyonlarda bölümlü hangisini nereden atayım bilemiyorum bi yere atıyorum tablette yok tabletteki müzikleri siliyorum parçalar kısmında kalıyor (en büyük derdim bu zaten :D) basit bişey yapsan ne olurdu.Birde film atıcam o zaman kim bilir ne sorunlarla karşı karşıya kalacağım.

@Çağatay Y.

İtools indir tableti tak zaten itunese benziyor mediaya gir istediğin müzikleri at film en kolayı vlc veya av player indir ituneste aç içine sürükle bırak

Peki Mac kullananlara şunu sorayım QuickTime mı kullanıyorsunuz yoksa başka player uygulamaları mı?

@Çağatay Y.

Android cihazlara göre daha zor olsa da aslında film veya mp3 atmak çok kolay. Arkadaşında dediği gibi itools, tongbu, pp25 gibi programlarla rahat rahat atılır. Mantığını bilmek kâfi.

@Anonim

Tek elle telefon kullanmayı seviyorum ve küçük telefon kullanmayı seviyorum. iPhone bu iki kurala da uymuyor. Ayrıca notifikasyonları yetersiz.

@muratcolakoglu

Hocam siz hangi telefonu kullanıyorsunuz iphone ekranından ufak iphone ile eşdeğer telefon var mı ? Yani ilk defa birinden tek elle kullanıyorum iphone ekranı büyük diye bir görüş duydum da ondan soruyorum

4S'ten sonraki modeller "tek el" fonksiyonelliğini zorluyor açıkçası. Murat Çolakoğlu, o konuda haklı bir noktaya değinmiş.

Ah Steve Jobs ahh... Senden sonra ne hale geldi vizyonsuzlar yüzünden şu iPhone denen makine. :/

Peki siz de 5 ile 5s ile aynı stabiliteye sahip ve aynı boyutlarda hatta daha ufak android cihaz söyleyin söyledikleriniz çok da mantıklı değil mesela ben 5'imi çok rahat bir şekilde tek elimle kullanabiliyorum el ölçülerim de normal boyutlarda 5'in eşdeğeri s3 5s'in s4 6'nın ise s5 ama şu da var ki iphone her ne kadar kağıt üzerinde yenilse de hala stabilitesini koruması en önemli şey bence ve s3de kasan oyunları 4s ile rahatlıkla oynamak virüs derdinin olmaması jb yapınca telefonun çöp olma riskini taşımaması beni androidden iphona çeken özellikler tabi 4s ios7de 5 ios8de 5s de ios9 da kasacak 7-8 arasında hiç fark yok ama neden kasıyor hiç bir fikrim yok. Asıl anlamadığım bir nokta da şu bir sene önce çıkmış nexus 4 android 5'i qlırken s4 4.4.4'ü bile yeni alıyor

Geri