temmuz ağustos çok zorlar evet. yok, ben yaz sonu gibi düşünüyorum. böyle çok sıcak olursa öğle saatleri ve öğleden sonraları da durup doğanın tadını çıkarıcam. kaş yolları zorlu biliyorum ama o yolları geçmem lazım. hep aklımda. çok fazla acele etmeden tadını çıkara çıkara turlarım. tabii gelmek isteyen olursa haberleşiriz buradan.
Latif o mesajı yazdığım tarih ayın 16'sıydı Şu an İstanbul'dayım. Geldiğimde büyük ihtimal Çakırlar'a gidicem. İstersen sende gelebilirsin. Güzel bir kahvaltı yaparız
Gardaşlarım Bizimle birlikte Yokuş çıkacak Arkadaşlara ihtiyacımız var. ( Tepeye ilk giden Kartopu oynayabilir.)Muhahah hepinizi bekliyorum.
bir teşekkürü çok görmeyin
selamlar. hayırlı olsun.
evet, tabii ki forum üzerinden organizasyonlar yapılır. şu mart ayı bir gelsin gündüzler de uzasın çok daha canlanacak etraf. ayarlanır bir şeyler yapılır mutlaka.
Forum uzerinden degil ama facebook uzerinden 'perşembe akşamı bisikletçileri' ve bisikletliler dernegini eklerseniz
faaliyetlerini takip edebilirsiniz.
Dün akşam PAB antalya etkinliği sonrası Şarampoldeki Kipa önünden bir anlık dalgınlığım sonucu bisikletim çalındı Fotoları facebook sayfasında (Bir umut işte)