Scudo Sports

Antalya

konuyu gezıden once guncellersenız gezıye katılımcıları bılendırırsınız nerde ve ne zaman hareket etcek ne tarafa gıdılıcek

Scudo
katılıyorum katılımcılar artar dıye dusunuyorum

arkadaşlar izine geldim yılbaşı ama programıma uymadı geziniz şafak son77 inşallah tezkereden sonra katılırım ekipten bi kaç arkadaşla tanıştım sıcak bi ortam olduğunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
antalyada tavsiyem bikehouse adresi "Hızır Reis Cad. No: 21 Bahçelievler" orada göhan abi var hertürlü yardım eder hem specialized'ın antalya bayisidir Tel: +90 242 244 80 01 +90 536 460 54 68 bikehouseantalya@gmail.com adı Gökhan Çiğdem ararsan hertürlü bilgiyi alırsın

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Kaygısız
iyi akşamlar arkadaşlar,bende antalyalıyım ve aranıza katılmak istiyorum.acaba önümüzdeki günlerde geziniz varmı varsa ne zaman ve nerede,teşekürler...

@latif.07

Her perşembe, saat: 19.30'da, barbaros çay bahçesinin karşısında Atatürk Park'ı meydanında buluşuluyor. Saat 20.00 gibi hareket ediliyor. Bu bahsettiğim perşembe akşamı bisikletçileri organizasyonudur. Yani bisikletlerimizle, trafikte bizde varız demek için bir araya gelinen ve o hafta belirlenen güzergahta pedalladığımız turdur.
Birde pazarları olan keyfe pedal grubu var. Bu biraz daha uzun mesafelerde olan gezilerdir. Yaklaşık 100km civarı.
Etkinliklerin hepsinde kask, eldiven, aydınlatma zorunludur. Özellikle keyfe pedalda. Ama şu an elinde yoksa bir iki turluk tolerans gösterilir ;)
Ayrıca facebook'ta "PAB ANTALYA" ve "KEYFE PEDAL" adlı gruplar var. Oraya katılırsan, etkinliklerden haberin olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: latif.07
teşekkürler,yalnız facebookta "PAB ANTALYA" ve "KEYFE PEDAL" adlı gurupları bulamadım.Antalya bisiklet ve antalya bisiklet dernegini bulabildim o guruplarada üyeyim zaten.

bende bike house diyeceğim fiyatlar uygun . specialized in 2011 modelleride bu aralar gelmiş olmalı. gökhan bey de milli sporcuydu yanılmıyorsam.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Kaygısız
Perşembe akşamı bisikletçileri: (link)

Keyfe Pedal : (link)

Buradan üye olabilirsin. Üye olduktan sonra etkinliklerden haberdar olursun. İstersen bana facebook sayfanı gönderirsen, seni ekleyebilirim. Hoşçakal...

@latif.07

Dostum facebook'tan seni ekledim. Avatarında mavi elektrikli bisikletin üstündesin yanılmıyorsam :)

@Oğuz Taş

aaaa olurmu hiç gülesim yoktu o mavi benzinli YaMaHa :D tamam teşeşkkürler oradan konuşuruz ;)

@latif.07

Oldukça küçük bir benzinli o zaman ;)

@atilla alperen efe

Ben haftanın en az 3 günü tura çıkıyorum şehir içinde. Turu ayaklarım nereye götürürse oraya yapıyorum :) Ama şu an final haftası olduğundan dolayı çok çıkamıyorum. Bu sabah 9:00'da yani 5 saat sonra, Antalya'nın girişindeki Atatürk'e göre öyle olan ama bana göre öyle olmayan "Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehridir" yazısının oraya çıkıcam :) Ondan sonra da eve gelip ders :(

• Beğen
Tepkiler: bahadır76
merhabalar. küçük çaplı bilmem de yazın alanya-kaş turu yapacağım.:) neyse siz duyurursunuz buradan biz geliriz.

güney hareketi engellenemez.:)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@bahadır76

Üstad benimde yapmak istediğim o ;) Alanya biraz daha kolay ama, kaş yoluna hiç gittin mi bilmem ama gerçekten insanın iflahını zorlayacak şekilde :) Bu arada temmuz-ağustos gibi gitmek gibi bir düşüncen varsa bence onu bir daha düşün, allah muhafaza yanar erirsin :D

@bahadır76

tur dediğin böyle olcak işte :D bende kısmetse askerden sonra ege turu yapmayı düşünüyom 1 hafta 2 hafta falan izmir tarafına otobüsle gidip oradan kuşadası bodrum marmaris fethiye dalaman muğla yani haritamı alcam neresi varsa önümde gitcem :in: tabi bu işler biraz maddiyata da dayalı inşallah yaparım

Geri