arkadaşlar izine geldim yılbaşı ama programıma uymadı geziniz şafak son77 inşallah tezkereden sonra katılırım ekipten bi kaç arkadaşla tanıştım sıcak bi ortam olduğunu düşünüyorum
antalyada tavsiyem bikehouse adresi "Hızır Reis Cad. No: 21 Bahçelievler" orada göhan abi var hertürlü yardım eder hem specialized'ın antalya bayisidir Tel: +90 242 244 80 01 +90 536 460 54 68 bikehouseantalya@gmail.com adı Gökhan Çiğdem ararsan hertürlü bilgiyi alırsın
iyi akşamlar arkadaşlar,bende antalyalıyım ve aranıza katılmak istiyorum.acaba önümüzdeki günlerde geziniz varmı varsa ne zaman ve nerede,teşekürler...
Her perşembe, saat: 19.30'da, barbaros çay bahçesinin karşısında Atatürk Park'ı meydanında buluşuluyor. Saat 20.00 gibi hareket ediliyor. Bu bahsettiğim perşembe akşamı bisikletçileri organizasyonudur. Yani bisikletlerimizle, trafikte bizde varız demek için bir araya gelinen ve o hafta belirlenen güzergahta pedalladığımız turdur.
Birde pazarları olan keyfe pedal grubu var. Bu biraz daha uzun mesafelerde olan gezilerdir. Yaklaşık 100km civarı.
Etkinliklerin hepsinde kask, eldiven, aydınlatma zorunludur. Özellikle keyfe pedalda. Ama şu an elinde yoksa bir iki turluk tolerans gösterilir
Ayrıca facebook'ta "PAB ANTALYA" ve "KEYFE PEDAL" adlı gruplar var. Oraya katılırsan, etkinliklerden haberin olacaktır.
teşekkürler,yalnız facebookta "PAB ANTALYA" ve "KEYFE PEDAL" adlı gurupları bulamadım.Antalya bisiklet ve antalya bisiklet dernegini bulabildim o guruplarada üyeyim zaten.
Buradan üye olabilirsin. Üye olduktan sonra etkinliklerden haberdar olursun. İstersen bana facebook sayfanı gönderirsen, seni ekleyebilirim. Hoşçakal...
Ben haftanın en az 3 günü tura çıkıyorum şehir içinde. Turu ayaklarım nereye götürürse oraya yapıyorum Ama şu an final haftası olduğundan dolayı çok çıkamıyorum. Bu sabah 9:00'da yani 5 saat sonra, Antalya'nın girişindeki Atatürk'e göre öyle olan ama bana göre öyle olmayan "Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehridir" yazısının oraya çıkıcam Ondan sonra da eve gelip ders
Üstad benimde yapmak istediğim o Alanya biraz daha kolay ama, kaş yoluna hiç gittin mi bilmem ama gerçekten insanın iflahını zorlayacak şekilde Bu arada temmuz-ağustos gibi gitmek gibi bir düşüncen varsa bence onu bir daha düşün, allah muhafaza yanar erirsin
tur dediğin böyle olcak işte bende kısmetse askerden sonra ege turu yapmayı düşünüyom 1 hafta 2 hafta falan izmir tarafına otobüsle gidip oradan kuşadası bodrum marmaris fethiye dalaman muğla yani haritamı alcam neresi varsa önümde gitcem :in: tabi bu işler biraz maddiyata da dayalı inşallah yaparım