Scudo Sports

Antalya

Anlamadım uci sonuçlarında semican 8 ben 9 görünüoz mtb tr de ki sonuçlarda semican 9 bn 10 görünüom. Ayrıca son tur antepliler ne yptıysa artık. Hakemde yoktu. 2 antepliyi geçtim 2.turda sonra hiç görmedim adamlar bana 4 dk fark atmış anlamadım walla :D

Scudo
agalar siz hala 8-9 kavgası yapana durun ben elitlerde 3.oldum hala konuşuyonuz :D bu akşam 22:30 da safranboluya gidiyorum. 2 hafta sonra bursaya geçecem. yol paranızı ayarlayın heryerde ev var. yeriz,içeriz:lick3: yaşatırım ben kerdeşlerimi:cheer: :winkenlux

Tebrikler Atahan kardeşimiz güzel başarılar yakalamışsın! :) Antalya'da ne cevherler varmış gerçekten.. Kib iyi seyahatler

@Zeki.Alper
yok alper abicim yanlış anlaşılma olmasın 3. oldum ama çakmadan. eğer fotoyu gördüysen face de temsilen çıktım oraya :)ama bir sonraki yarışta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam,en azından elitten tur yememeye gayret edicem :D
teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Kaygısız
antalyada yaşayan bir istanbullu olarak size , dostlarımıza sağlık ve mutluluk dolu geziler diliyor..........çabanızı canıyürekten kutluyorum...........

Ben de katılmak isterim. Antreman yapmak lazım askerden geldik formumuzu kaybettik :( Umarım güzel turlara vesile oluruz :)

@Ahmet Uluışık

güzel yorum dediklerine katılıyorum bi insanın altına topladığı bisiklet yakışmalı yani bir bütün olmalı

beyler ben antalyadayım herkesin haberi olsun daha bisiklete binemesemde ama pazartesiden itibaren bisiklete bincem artık

Geri