Anlamadım uci sonuçlarında semican 8 ben 9 görünüoz mtb tr de ki sonuçlarda semican 9 bn 10 görünüom. Ayrıca son tur antepliler ne yptıysa artık. Hakemde yoktu. 2 antepliyi geçtim 2.turda sonra hiç görmedim adamlar bana 4 dk fark atmış anlamadım walla
agalar siz hala 8-9 kavgası yapana durun ben elitlerde 3.oldum hala konuşuyonuz bu akşam 22:30 da safranboluya gidiyorum. 2 hafta sonra bursaya geçecem. yol paranızı ayarlayın heryerde ev var. yeriz,içeriz:lick3: yaşatırım ben kerdeşlerimi:cheer: :winkenlux
@Zeki.Alper
yok alper abicim yanlış anlaşılma olmasın 3. oldum ama çakmadan. eğer fotoyu gördüysen face de temsilen çıktım oraya ama bir sonraki yarışta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam,en azından elitten tur yememeye gayret edicem
teşekkürler...
bisiklet toplamak çok güzel birşey ama çoğu kişi gösteriş için kullanıyor bu böyle olmamalı. Bisiklet sizi temsil eder o sizin yaşam tarzını sevgiler. Antalyadan Ahmet...
antalyada yaşayan bir istanbullu olarak size , dostlarımıza sağlık ve mutluluk dolu geziler diliyor..........çabanızı canıyürekten kutluyorum...........
sevgili dostlar sarp sınır kapısından başlattığımız karadeniz turunda 700 km yol kat ederek şu an samsundayız samsunda 1 gün dinlenme yaptık sabahleyin bafra istikametinde sinopa pedal çevireceğiz,herkese selamlar sevgiler