Scudo Sports

Antalya

@hash07

ne gece idi ama ya ilk arabamı alıp neco ile buluşup iskender yemeye gittik sonra ata yı evden aldık planımızda migrosa gitmek vardı ama özdilek park a gidelim dedik ve oraya gittik ordan çıktık tünek tepe döner gazinoya çıktık gece saat 1 di ordan indik beyzade ye gittik nargile içtik beyzade den 3 30 da çıktık 4 gibi meşur çorbacı ali baba ya çorba içmeye gittik oradan da ben neco ile ata yı eve bıraktım eve geldim eve geldiğimde saat 5 ti :D ama süper bi geceydi

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
@emre arıkan

Katılıyorum İlk başta hoca adam olucak diye düşündüm ama Yorumları okudukça anladım bir çizgi çeker 5 yıL boyunca Biskletçiler susun size Bisiklet yolu yaptım daha ne istiyorsunuz der.

Trafiğe Karışalım :D :D :D

5 sene sonra Halk meşgul dinlemez icraat yaptımı yok der Yine Menderes Türel seçilir Hadİiii Bidaha Borç çıktı :D

antalyalı bir daha o tür bir hata yapmaz diyecektim ama, bir kez daha düşününce, bu millet yakın zamanda böyle bir hata yaptı :D

durun bakalım daha adam yapmadan eleştirdiniz :D

@funq

Bazı kişiler nedense yapılacak olan şeyleri yapılmaması yönünde belkide farkında olmayarak sebebeiyet vererek kendince mantık oluşturuyorlar bu hiç hoş değil. Çünkü toplum bilinçi gerekli ve düzen isteme isteği gerekli. Yani herkes(bütün bisikletçiler) bir bütün olsa ve hakkını ararsa ve Akaydın hocaya taleplerini güzel bir şekilde iletse belki de bu sorunlar şimdiye kadar çöülmüş olurdu. Ama nedense birbirimizi köstekleyici konusanlara karşı bir sempati besleyen bir milletiz kimse kızmasın ama öyle olanlar oldugunu görüyorum ve biz(kendimi soyutlamıyorum çünkü sorunlarımız ortaktır ) bu mantıkla yol alamayız.!:(

@Tolgahan_07

büyüyüp oy verince bunların ne demek olduğunu daha iyi anlarsın ;) herşey laf ile olmuyor, biraz iktisat bilen adam Menderes Türel (ya da X kişinin) yaptığı icraatlerin ne kadara mal olduğunu az çok tahmin eder. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geliri ne ki böyle kısa süre içinde büyük yatırımlar yapabilsin? Hepsi borçla yapıldı ve bu borçların vadesi 10 yıla uzanıyor... Ben de Menderes türel'in yaptıklarını takdir ediyorum ama 3 lira gelir varken 30 liralık harcama yapılırsa bu bomba birinin elinde patlar... Sanırım Hoca'nın elinde patlayacak.

aynen zebehe gader eglendik bende 6 da yattım 8 30 da kalktım

@Zeki.Alper

bu mesajı bazı kişilerin içinde bende olduğumu düşünerek yazıyorum alpercim eğri oturup doğru konuşalım şimdi hadi yaptı diyelim bisiklet yolunu o yolu sen rahat kullanabileceğini mi sanıyosun yayalar sana fırsat verebilirmi sence biraz mantıklı düşünelim ya yapmacık laflar konuşmayalım bisiklet yolu bisiklet yolu tutturduk bi yol herkes yol istiyo alın yalım park ta lara ya kadar var bisiklet yolu kim kullanıyo allahını seven söylesin allah korusun biz bi gitsek o yolda çor çocuk o yol üstünde oyun oynuyo daha da tehlike şimdi benim altımda kendime göre bi bisiklet var ben o bisikletle hız yapamicaksam ben o bisiklete nie biniyorum ben bisiklet yolu yapıldığındao yolda hızlı giderim nasıl olsa yol benim ama işte yayalar bunu anlamicak yayalar hızlı geçince arkamdan küfür edicekler onun için en uygunbisiklet yolu bence araç yoludur tabiki güvenliğini sağlicaksın uyanık olcaksın belediye den herşeyi bekleyemeyiz adamlar tek bi sorun la uğraşmıyolar çünkü

@emre arıkan

Haklısın! ama şuandaki bilinçle haklısın! Ama ilerde herşey değişecek ve bu değişimin ne yönde olması da sana ve bana bağlı :eek: yani biz(bisikleti aktif kullananlar) ne kadar bu konuda ısrarcı ve bilinçli olursak o kadar hızlı yol alacağız. Bunun için de önce kendimizi yermeye gerek görmüyorum aksine biraz morale ihtiyacımız var sadece:eek:. Hele bi yapsınlar o yolu da bak ben yayalarla tek tek usanmadan konuşurum bea ! :D" Olucak olan pilav bile pişmeyecek nasıl olsa mantıgıyla zaten pişmez! dostum emrecim:) "bu söz sanırım bana ait:D neyse konumuz şu ki; O yüzden sen yayaların şuanki ruh halini dert etme zamanla sistem oturacak! Zaten benzine ve elektriğe paso zam geliyor :( Sistem oturacak!:cool:

• Beğen
Tepkiler: togi
@Mehmet Can Çimir

bilgisizlik kötü menderes türelin açtıgı borçlar 5 sene sonra ödencek yani hocaya zararı olmayacak

@Mehmet Can Çimir

Bunu bizim halkımıza anlatana kadar 11 yıl olur :D Menderes Türel de Hoca'da bu işlerden çekilir.

Dertler Denizdeki Kum Taneleri Bi Çare Bulunamaz ki ! :D

@kıvanc kaynak

ortaokulda öğretilen matematikten biraz farklı bu işler ;) insanlar boşuna okul okumuyo kardeşim. Ahmet veya Mehmet sonuçta bu borçları biz ödeyeceğiz, başkasının cebinden çıkmayacak. Ama ödediğimiz vergilerin yatırıma dönüşmesi farklı, borç ödemekte kullanılması farklı ;)

sevgili bisiklet severler bayramda 3-4 günlük tur yapmak niyetindeyiz katılmak isteyen ve fikir vermek isteyenler varsa paylaşalım

Geri