Scudo Sports

Antalya

ulan hemen yolicanız bee daha durun gitcem zaman bile belli deil daha büyük ihtimal mevlid ve yemek olur eğlence olmaz ben öyle düşünüyom kısmetse

Scudo
Merhaba arkadaslar burda cok muhabbet iyi yapıyorsunuz birkac sayfa okuyabıldım 120 sayfa cok fazla =) bılmıyorum o yuzden daha once soruldu mu edıldı mı nese konuya geceyım
bı sorum olucak arkadaslar.
Bmx sahibi olan tanidiginiz felan fılan war mı ?? en azından duydugunz gordunuz bır seyı soylersenız cok ıyı olur kı benım bmx'ım var ve tek basına sıkıcı gelıyor.. Bırıylerıyle pedallamak guzel olur..
Tesekkurler ılgınız ıcın

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
benım bmx cı kardesım yenı spicalized fuse2 aldı ıstersenız onla dolasa bılırsınız

MERT BIZIM BUGUNKI ANTERAMAN ISI YATTI GALIBA

@DeadLy ScreAm

Tabi kardeşim gezeriz abimin dedigi gibi bmx'i yeni aldım.Biraz alışmam lazım, sen yer söyle yeter bu arada Melltem'deyim ben.

• Beğen
Tepkiler: sound
@DeadLy ScreAm

foruma hoşgeldiniz konu çok uzun 120 sayfa dediğiniz gibi en son 5 konuyu okusanız yeter gerisi eski mazi olan konular

arkadaşlar bende alanyaya yerleşicem bayramda alanyada olurum turlarınıza katılmak isterim. ankarada birçok tur düzenledik alanyada sizlere katılmak istrerim sizlere nasıl ulaşabilirim??

@tarık olcan

Alanyaya gelme haberinize çok sevidim, bir bisikletçi arkadaş daha katılıyor aramıza, inşallah güzel turlar olur geldiğinizde, haberleşmek kolay, forumdan özelden vs her şekilde haberleşiriz. Şimdiden hoşgeldiniz.

• Beğen
Tepkiler: tarık olcan
Hakan bey aslında duzenli olarak bisiklete binen insanlar Alanyada çok fazla degil (malesef ). Gördügüm kadar binenler : 1- Hakan bey yol bisikleti'ile (genelde sabahları Antalya istkametinde gorüyorum sizi), 2 - bir bayan arkadaş yol bisikleti ile ,3- yol bisikleti ile erkek orta yaşlarında akşam Alanya istikametinde ,3 ben akşamları Alanya-Okurcalar -Alanya ,veya Alanya - Gazipaşa- Alanya .Pazarlarıda Okurcalardakı işime bisiklet ile gidip geliyorum.(siyah renkli bir geotech race).Ayda 1 tek basima bir tur yapıyorum Gedevet Yaylasına-Manavgat Sorgun ve baraj tarafına,veya Demırtaş Sapa dere Kanyonuna.Genelde Cumartesi günleri müsaitim . Ozel mesaj atamadıgımdan Mail adresimi yazıyorum beyazitakan13@hotmail.com. Bu arada yolda gordügüm her bisikletliye 2 defa kornaya basarak selam veriyorm (Syah clio) :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Geri