Scudo Sports

Antalya

Scudo
@hash07

İlk turda yarım frenle indim:D

2 ci turda salmaya başladım :cool: :Skull-175

Yan yan.:D

Maşaya ve az tutan frene anca alıştım:D :cool: :Skull-175

@Ertan ABA

Abi sen benim inişimi gördün demi:DBırak frenleri ve maşayı benim maşa 10mm calışıyordu sadece takozlara veruruyor artık frenlerde yarım tutuyordu 3,5 yane inişler ama çok süper :D

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
beyler hep kendinizmi tura gittiniz azcıkta benim tora amortisörün meşe kapısındaki çalışma prensibini anlatın ya amortisör resmen kafayı yemiş gibi çalışıyo bu arada geotechi inşallah ekim yarışına kadar toplicam ilk önce benim bisikletin bi kaç problemi var onları halletmem lazım sonra tabiki ekim yarışında kardeşim geotech merve start finish çizgisinde beni temsil edicek neco sende toplayıp bitir sende girceksin biliyosun bu yarışa sende kardeşini getirirsin orda beraber takılırlar bizimkile

Tüm Antalyalı bisiklet seven ve binen dostlara selamlar.

Havaların ısınması ve de güneşın batış saatin yaklaşık 20:30 olması, akşam gezilerine kaldığımız yerden devam etmemiz için bizi teşvik ediyor.

Geçen yıl yaptığımız Perşembe Akşamı Gezilerine kaldığımız yerden, hatta ve hatta herhangi bir gün ve hatta ve hatta her akşam devam eder, şehir içi pedallama ve gezerken de laflama kondisyonumuzu eski haline getirmek düşüncesiyle sizi selamlıyorum.

Bu faaliyetlerimizi tekrar canlandırmak ve görüşmek üzere...

ertan bu hafta bsd haftası galiba baya kalabalık olur kampüs bu arada bende sanayide elimi sakatladım elimin bilek üstüne demir saplandı elim sargıda yardımlarınızı esirgemeyin allah şimdiden yardımlarınızı kabul etsin

Geri