@BMX_rider07
Zeki Alper merhaba
Burdaki konu benim bu akşam gezilerine gelip gelmememle ilgili değil.
Buradaki konu Antalya'lı bisikletçilerin perşembe akşamları bir araya gelip pedal basma istekleri ile ilgili.
Benim bu konuda ismimin geçmesi, geçen senelerde bu konuyu açarak, sadece bir akşam buluşmasına öncülük etmiş olmam, yoksa perşembe akşamları gezisi benimle ilgili olan bir olay değil, ben bu olayın içinde sadece küçücük bir noktayım.
Bunu lütfen sende algıla artık. Bu tip yazışmalar içinde hepimizin msn adresleri var oraya yazabilirsin diye düşünüyorum.
Bisikleti seven, o an işi olmayan, grup ile dolaşmaktan haz duyan her pedalsever gelebilir.
Yok biri gelecekmiş, yok efendim o gelmeyecekmiş, yada bu işi organize eden bir baş varmış gibi konulara lütfen girmeyelim ve daha çok, bisiklet üstünde olup, az laf, çok pedal basalım diyorum.
Sitede fazla mesaj sahibi olup her başlıkta isminizin olması inanın size hayatta hiçbir şey kazandırmayacak...
Sevgili arkadaşımın imzasına yazdığı şu satır bile, ''anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az'' gibi olmuş. Ve süper bir cevapta olmuş bazılarına.
Herkesten, böyle bir mesaj ile sizleri meşgul ettiğim için özür diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla.