Scudo Sports

Antalya

aramıza hoşgeldin,opelcalibra
foruma üye olmakla çok isabetli bir karar vermişsin
iyi vakit geçirmen,dileğiyle

Scudo
merhaba ben enis turlara iki haftadır katılıyorum ve oldukça zevk alıyorum turlara ömrümüzün yetiği kadar devam

slm arkdaslar sehir içindeki turlara giderseniz haberim olsun bende gelmek ısterım....

ben necip duranoğlu forma yeni üye oldum önceleri tek başıma bisiklete biniyordum buda cok sıkıcı oluyordu tamircide ercan bayram arkadaş ile tanıştım bana guruplarının olduğunu söyledi katıldım şimdi daha iyi oldu en azından yolda canım sıkılmıyor kondüksiyonum dahada arttı bisiklete binmeye başladığımdan beri vucut fonksiyonlarım düzeldi herkese tavsiye ediyorum bisiklet gibisi yok bu antalya gurubunu oluşturmada emeği gecen ender bey ve ercan kardeşimize ve diğer ismini bilmediğim arkadaşlara çok teşekür ediyorum sağlık icin herkese bol pedallı günler dikliyorum hoşcakalın
necod

@deore-Deniz

@Her

@freeRide07

@opelcalibra

@necod

@borakeskin

Herkese merhaba ve hoş geldiniz diyeyim

Ben İzmir seyahatinde olduğum için burayı atlamışım . Görünce hepinize sırasıyla teşekkür edeyim.

Can, Deniz, Enis, Semih, Taylan, Necip, Bora forumumuza hoş geldiniz derim.
Mail adresleri yazılı olan arkadaşlarımıza , Antalyada bisiklet forum Antalya ekibinin kurduğu mail grub adresini, katılmanız için gönderdiğimi buradanda söyleyeyim.
Daha bu mail grubuna katılmamış arkadaşlarım varsa bana özelden veya mail adresime kendi mailllerini bildirirlerse grubumuza hemen dahil ederim. Mail grubumuz ile gezileri anında sizlere duyurabiliyoruz.

Gezi olduğunda wwww.bisikletforum.com da, gezi ve duyurularında da, mutlaka gezi yön ve kilometre ile, buluşma saatinide yayınlıyoruz. Tabi gezi sonunda da yaptığımız geziyi, şehiriçi gezi tur ve duyururlarını da resimlerle birlikte yayınlıyoruz.

Hepinizle beraber pedallamak üzere şimdilik, hoşçakalın.

arkadaşlar 13 nisan cuma günü sağ dizimdeki capraz bağların kopukluğundan dolayı antalya tıp fakültesi hastanesinde ameliyat olucam.
birsüre aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyacağım inşallah iyi olduktan sonra takrar aranıza dönmek ümidi ile herkese bol bedallı sağlıklı günler
bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa beni aydınlatırlarsa sevinirim şimdilik hoşcakalın

halil öztürk
serkan taşdelen
janus sea
önder kardeşlerime şimdiden teşekür edip en kısa zamanda aranıza dönmem ümidi ile hepiniz sağ olun tekrar görüşmek üzere hoşcakalın

abi çok geçmiş olsun, eskiden kalma bi sorun muydu, yoksa yeni mi oluştu? umarım eskisinden de sağlıklı ve formda dönersin aramıza, zor yetişiriz valla o zaman sana:p

Ender abi merhaba nasılsınız ??
Benim bi sorum olucaktı 23 nisanda tur düzenleme imkanımız varmıdır ? pazartesiye denk geliyo sanırım hafta sonu turlara gelemiyorum derslerden falan çok sıkıldım eyer tur olursa çok iyi olur benim için
teşekkürler

geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda tekrar burda olursunuz...

Geri