Scudo Sports

Antalya

acil şifalar ve en kısa zamanda seni yine aramızda görmek isteriz,şimdiden geçmiş olsun..:)

Scudo
acil sifalar cok gecmıs olsun en kısa zamanda tekrar eskı performansına donmen dılegımle;)

bir an önce iyileşmen ve bisikletine dönmen dilegiyle...

Necmi kardeşim merhaba
Buluşamadık, denk gelmedi. Sen gitmişsin ben gelmişim pazartesi günü. İnşallah ameliyatın başarı ile geçer en kısa zamanda aramıza dönersin.
Ameliyata girmeden inşallah görüşme fırsatımız olur.

Sevgi ve selamlarımla.

@Ontario

Erol'cum merhaba

Pazartesi olduğu için şu günden hiç birşey deme şansım yok ama, hiç kimseyi bulamazsak benimde işim olmazsa, büyük ihtimalle olmaz, çıkar beraber bir tur yaparız.
Ama sen genede o güne yaklaşırken bana hatırlatmayı unutma.

Sevgi ve selamlarımla.

mailleri ile bana destek olan
zazoo
derya-k
hızlı
bora-jb
enderve ilknur alıcıoğlu arkadaşlarıma ve kardeşlerime desteklerinden dolayı çok teşekür ediyorum inşallah en kısa sürede aranızda ola umudu ile

Selam. Ben de yeni katıldım aranıza, ismim Zeynep. 25 yaşındayım, İstanbul Üniv İng Dil ve Edeb mezunuyum, şu anda Antalya'da kitap çevirmenliği yapıyorum. Aerobikçiyim ve spor yapmayı çok çok seven, spora çok zaman ayıran bir insanım. Antalya'ya yerleştiğim son üç senedir bisiklet sporuna da zaman ayırma fırsatım oldu. Bisikletle uzun turlara çıkmak ve doğanın sesini dinleyip kokusunu duymak benim için çok harika birşey. Pazar günleri müsait olmuyorum fakat en kısa zamanda fiziksel olarak da aranıza katılmak dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
Zeynep forumumuza hoş geldin.
Antalya, son zamanlarda bisiklet adına yıldızı parlayan bir yer :) ve forum olarak da ilk kez bölgesel bir oluşum, oradaki arkadaşların emeği ile hayata geçirildi.
Bilmiyorum belki tanıyorsun, belki de tanımıyorsun. Tanıyorsan ne mutlu sana, ancak eğer ki tanışmıyorsanız Bisiklet Forum Antalya Ekibi ile tanışmanı şiddetle öneririm :). İnan bana bisiklete karşı olan sevgin, tutkun bir kaç kat daha artacak.
Tekrar hoş geldin...

dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı formumuza hoş geldiniz..:)

selam. Zeynep ben. 23 Nisan da herhangi bir tur vs olursa beni de aranıza alırsanız sevinirim Foruma yeni üye oldum. her pazar müsait olamadığım için 23 Nisan benim için de uygın olur:rolleyes:

@zeynepant

Zeynep aramıza hoş geldin.

23 Nisan için daha şimdiden 3 kişi olduk. Demek Erol, sen, ben ve o güne kadar daha katılımda olur. 23 nisana 5-6 gün kala tur duyurumuzu yapar güzel bir yere tur açarız.

Bu arada şu duyuruyuda bir okuyun derim. Tüm Antalya daki arkadaşlarımız için.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=10897

15 Nisan Manavgat MTB yarışlarına destek için gidelim.

Görüşmek tanışmak, beraber pedallamak üzere
Sevgi ve selamlarımla.

@zeynepant

Merhaba Zeynep

Ben İzmir'deyken sanıyorum bir gezi yapmışsınız. Adını duydum, ama yüz yüze tanışamadık. Sanırım ilk fırsatta tanışır beraber pedallamaya başlarız.
Tabi Zeynep ler 2 tane değilse.
Ama olsun, seninde müsait olduğun bir gün, bir tur düzenler hep beraber pedallarız.

Sevgi ve selamlarımla.

foruma hoş geldiniz
antalyada olmanız çok büyük avantaj birbirinden degerli kişilerle tıura katılabilirsiniz bol bol pedallama dileği ile :)

@Ender Alıcıoğlu

evet Ender bey, bir gezi yaptık siz İzmir'deyken. Sizden bahsetmişlerdi. Zeynepler bir tane:) ben her pazar çıkamadığım için aylık gezileri tercih ediyorum. 23 Nisan'da tanışırız umarım :eek:

Hoş geldin Zeynep. Antalya çok güzel bir şehir, keşfeldilcek çok yeri var, sen de keşfetmelisin;):)

hos geldın cok hos ve cok yararlı bır forum genel forumların aksıne burda tanıstıgın kısıler sanal ortamda kalmıyor teker teker tanısıyorsun en uzakta olanla bıle gun gelır tanısırsın:) tekrar hos geldın

aramıza hoşgeldin zeynep, pazar günleri uygun olmaman kötü olmuş, pazar gezileri gerçekten çok keyifli oluyor, en yakın zaman da seni de aramızda görmeyi diliyorum

Geri