Scudo Sports

Antalya

Scudo
@BMX_rider07

Benim uçağım senin uçağını döver:D:D Şaka maka bi yana izlemeye gelebilirsem gelirim;)

@fatih07mtb

sen yakında patlak verirsin kim olduğun yakında ortaya çıkar

@fatih07mtb

bende seni öperim :D

bu haftaya benim modeluçak yetişmez gelcek hafta ya belki bu hafta dersane çıkışı meşedeyiz neco sen benim bikeyi dersaneye getirirsen direk dersane çıkışı gidebiliriz

@geotech emre

İş başa düştü herhalde cumartsi akşamı konusuruz bunu pazar a tam olarak napacagımızı kararlastırırız

@extremunction

can kim? tanımıyorum... cumartesi konuşuruz

@hash07

boy 1.85 civarı

@ahmetçetinkaya

M kadroyu cok rahat kullanirsin.

Bende Scale 70 S vardi, boyum 173 ama bacak boyum normalden uzun, 400 mm sele borusuyla ideal oluyordu.

Senin boyunun civarinda olup Scale M kadro kullanan 2 kisi taniyorum, ikisi de yarisiyor.

@HaliliOzturk

teşekkürler... yine de birtanesine binsem içim daha rahat olaçak. yutr dışından bi arkadaşa kadro aldırtabilirim o yüzden boyuna karar vermeye çalışıyorum

@gurkankas

arkadaş heralde başka bi marka düşünüyo yurt dışından scale yi türküye den düşünüyo ama denicek heralde can ın bisikleti olmazsa başka bi marka yutdışından getirticek anladığım bu benim

aynen mert ben dersane çıkışı ordayım ama mangal yapalım ya ne zamandır sucuk partisi yapmıyoz iyi gelir ateşli ateşli antreman yaparız acılı sucuklarla

Abi acılı sucuklar bahane sen illa inerken bizi zehirlenek istiyorsun anladım ama çaktırmıyorsun demiiiii :Dneyse bakalım inş yaparız

yurdışından dediğim hong kong.. orada fiyatlar biraz daha ucuz oradan da scott getirebilir. giant ta var ve daha bilmediğim bir sürü marka gördüm internet araştırmam da.. santacruz var mesela..ooof bi türlü kadroya karar veremiyorum

Geri