selam ahmet,
Melek'te small, Can'da medium, bende de Large kadro var. Meleğin kadro sana uymaz ama Can'ın kadrosunu deneyebilirsin, onunki 2006 model ama açı ve ölçüleri 2008lerle aynı...
bu haftaya benim modeluçak yetişmez gelcek hafta ya belki bu hafta dersane çıkışı meşedeyiz neco sen benim bikeyi dersaneye getirirsen direk dersane çıkışı gidebiliriz
teşekkürler... yine de birtanesine binsem içim daha rahat olaçak. yutr dışından bi arkadaşa kadro aldırtabilirim o yüzden boyuna karar vermeye çalışıyorum
arkadaş heralde başka bi marka düşünüyo yurt dışından scale yi türküye den düşünüyo ama denicek heralde can ın bisikleti olmazsa başka bi marka yutdışından getirticek anladığım bu benim
aynen mert ben dersane çıkışı ordayım ama mangal yapalım ya ne zamandır sucuk partisi yapmıyoz iyi gelir ateşli ateşli antreman yaparız acılı sucuklarla
yurdışından dediğim hong kong.. orada fiyatlar biraz daha ucuz oradan da scott getirebilir. giant ta var ve daha bilmediğim bir sürü marka gördüm internet araştırmam da.. santacruz var mesela..ooof bi türlü kadroya karar veremiyorum