Scudo Sports

Antalya

Scudo
Geçmiş olsun. Cidden bakkala cakkala girerken ya içerden görebilicez bisikleti ya da hiç koymayacağız. Ben bisikletle migrosa gitmiyorum diye arkadaşlarım bana amma evhamlısın diyorlar ama nerden baksan hergün kaç tane bisiklet çalınıyor migros vb. alışveriş merkezlerinden. Dikkatli olmak gerekiyor.
Tekrardan geçmiş olsun. Umarım bulunur...

Geçmiş olsun , bende çok çekiniyorum o konudan , kilit dahi almadım henüz çalmak isteyen için gereksiz bir ayrıntı gibi olur sanırım...

Göz önünden ayırmamak dışında ne yapılabilir bilmiyorum...

merhaba sevgili Antalyalılar sedona nerede bulunur acaba bu diyarda ??? Benim düldül istanbulda kaldı onu kardeşime bırakıcam artık yeni bir tane almak lazım. Bi gidip bakmak istiyorum, Beni bilgilendirirseniz çok bahtiyar olurum.

Teşekkürler...

bugün manavgat şelale'den şehir içine doğru 10-15 bisikletçi performans sürüşü yapıyorlardı. acaba daha önceden planlanmış mıydı? böyle şeylerden haberimiz olmuyor keşke ben de olsaydım.

bu arada manavgat da oryantiring sporu ile ilgili bir hareketlilik vardı. 3. manavgat oryantiring yarışları başladı. ilçe adına güzel gelişmeler bunlar.

@rovergvnc

Bahcelievler semtide bikehouse dan ya da Il saglik mudurlugu karsisindaki doga bisikletten bulabilirsin

@emre arıkan

oo çok sevindim emre abi inşallah yarışta derece alırsında sana asker hediyesi yerine geçer:)

slm beyler, bi kaç yıl önce yazmıştım bu konuya yine, artık antalyadayım, Askerden döndüm bende. sizlerle tanışmak isterim, şimdi bisikletimi canlandırmaya başladım.

sizleden yardım istiyorum antalyada en uygun fiyat kalite nerede bulabilirim.
şu anda ihtiyacım olan hafif parçalar.

fren ayar somunları
ön aktarıcı
4 fren pabucu
ön arka vites kolu
ön arka fren seti
extralar halledilir sorun diil onlar

bisikletim Ümit, ama adi ümitlerle karıştırmayın heryerinde farklılık var, görün derim.

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
@okan demirel

Merhabalar, İl Sağlık Müdürlüğü'nün çarprazında Hakan abi var. Oraya gidersen size yardımcı olacaktır. Benim şu ana kadar Antalya'da gittiğim en iyi bisikletçilerden birisidir.

Selamlar, Antalyaya çok yakında SDS bisiklet açılıyor diye duydum. Sahibi Ankara Spor Bisiklet takımınında kaptanlığını yapmış Ögün abidir. Malzeme yada bisiklet almasanızda tanımanız gereken birisidir. Benden söylemesi...

Arkadaşlar merhaba, konunun biraz dışına çıkacağım ama, Antalyada olanlara bir haberim var. SDS Bisiklet çok yakında Antalyada bir şube açacağını duydum. Sahibi Ankara Spor Bisiklet Takımının kaptanı Ogün abidir. Tanımanızda fayda olacağını düşünüyorum. İyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Berkay Çolak
antalyalı ve antalyasporlular, kundu'yu kaçırmayın derim. dört mevsim trafik sıkıntısı olmadan şehirden mardan stadı'na rahatlıkla turlayabilirsiniz.

keyifli sürüşler...

Geri