Scudo Sports

Antalya

saat 11 dedi mert ama belli olmaz konuşuruz sabah tekrardan veya akşam belli olur kesin

Scudo
beyler yarın saat 12 de mesedeyız herkes gelebılır herkes kendı yıcenı ayarlasın veya ordan alsın

ben kemere sabah gitcem yetişebilirsem otobüsle geri gelip yanınızagelmeye çalışcam

Merhaba arkadaşlar.Bende Merkez/Işıklar'da oturuyorum.Forumun yenisiyim ve bmx'tede öyle bmx'le ilgili bir sürü bilgi edinmem gerekiyor çünkü forumda okuduklarım dışında hiçbirşey bilmiyorum yardım edicek arkadaşların bilgilerini seve seve sömürebilirim.Şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Berk Çakmak
yoksa sizin oralarda kimse misafir olarak gelelim şenlendirelim sizin oraları biz kendimizi aşıyoruz agaaaaaa:)

Beyler hava biraz kapalı gibi ama yinede gideriz sorun çıkmaz gibime geliyor.

bende son dk kemer den yetişerek katıldım gerçekten mükemmel bi turdu özellikle hayvanat bahçesi gezisi mükemmeldi
bu arada sakın tartışmaya yol açmasın dediklerim 17 yaş altı kardeşlerimizde vardı özellikle ender abicim bu durumu çözdük sayılır abi kardeş daha güzel aslında onlar bişi soruyo biz cevaplıyoz onlarda bilgi sahibi oluyo çok tatlı bi şekilde hepberaber şehre döndük

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Geri