Scudo Sports

Antalya

pazar günü meşe yapalım :D benmde görüşlerim iyi olmayan vede yetersiz olanların tehlikeli parkurlara çıkmaması. Ben 22 yaşındayım yeni başladım sayılır arazi sürüşüne ben bile heyecanlanıyorum bazen. Çok dikkat etmeliyiz arkadaşlar. Kask kullanmalıyız. Kazasız antremanlar. Ayrıca BSD ile pazar günleri yapılan gezidede ilk gittiğimde sen kimsin neden geldin diyen olmadı çok anlayışılılar teşekkürler. AYnı şekilde antalya arazi takımı diyorum ben( emre arıkan başta olmak üzere, anday, mert, nejat ve adını sayamadığım bürçok kişi) her gezilerinde çağırdılar. Öğrettiler arazi sürüşünü. Çok sağolun arkadaşlar iyiki bisikletliyiz :D sevgiler..

Scudo
ender abi öncelikle sizden özür diliyorum arkadaslar pazar gunu meseye sabah 11 gıbı gıdıyoruz herkes gelebılrı ailelerinden izin kask olması şartıyla

@mertdalkılıç

Sevgili Mert'cim merhaba

Senin yukarda yazdığın, hiç bir mesajın için özür dileyecek bir durumun yok.
Ben sana mesaj yazarken, seni kırmak, incitmek için, herhangi bir mesajımı yazmadım.
Sen de bana cevap yazarken, beni kıracak, ya da incitecek bir mesaj yazmadın. Onun için özür dilemeye gerek olacak, herhangi bir durum yok ortada.
Ben sizlerin abisi, hatta babanız yaşlarımdayım, bu güne kadar da hiç bir genç arkadaşım beni kırmadı ve yüz yüze de olsa, forumda da olsa, beni kıracak bir davranışta bulunmadı.

Burada, yukarda yazdıklarım, artık sizlerin iyi birer bisikletçi olduğunuz ve bu bisiklet işini sizden daha genç arkadaşlarınıza da, sevdirmeniz, doğruyu ve yanlışı öğretmeniz için yazdığım mesajlardı.
Bu mesajlarımda da, ben de sizleri kırmak, ya da üzmek için, herhangi bir söz söylemedim, ya da siz öyle anladıysanız, ben öyle anlatmak istemedim diyeyim.

Hepinizi, her zaman çok sevdim ve seviyorum. ;)
Hepinize iyi meşeler diyorum. Hava biraz daha bahar gibi olmuş olsaydı, bende gelirdim sizlerle meşeye, çok uzun zamandır o parkurda uçuşlar yapmamıştım. :D

Şimdi diyeceksiniz, atma ya Ender abi sen meşeye ne zaman gittin diye alın ispatı, 18 Kasım 2006 da , Ercan, Emre, Ertan ve ben, orada uçuşlar yaptık. Bu da benim resmim, daha onlarca var.
(link)

Hepinize iyi çalışmalar. :)

Sevgi ve selamlarımla.

abi meşeye her zaman bekleriz

beyler ben bu hafta cumartesiden kemer e gitcem dedemin ölüm yıl dönümü nedeniyle kemerde evde bi ufak kendi aramızda dua okutcaz ve pazar günü geleblirsem otobüsle gelcem size yetişmeye çalışcam

fakat !!!!

hafta sonu fırtınalı yağışlar geliyo bilginize haberlerde takip ettim

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
ya bi nasip olmadı şuraya çıkmak inşallah yarın çıkmayı düşünüyoruz.Gelmek isteyenler,her zaman bekleriz

Hava günlük güneşlik yarın ki hava durumuda bugünkü gibi tahminler yalan oldu.

Geri