Scudo Sports

Antalya

Scudo
@miwok_07

Konuşmalarına dikkat et abicim ve saygıya davet ediyorum! Ben, senin ömer abinle konustugunu bildiğim için sabah telefonda semican'a "Ömer abiniz geldi mi?" diye boşuna sormadım tamam mı? .. "Ömer abin kalkabilseydi sizle gelicektik zaten tura.."
Ve ayrıca mustafa sen liseye giden genç bir delikanlısın ve benim "gelebilirim" sözcüğümden ne anladın? Yani ben bir kesinlik belirtmedim! İş olur, güç olur, o gün uykuyu alamazsın vs vs.. biraz insanlık halinden anlayın lütfen arkadaşlar. :(
Ayrıca: Benle antreman yapmak zorunda oldugunu ben mi söyledim..:) ?

Not: Konusmalarımızda lütfen telefisi olmayan noktalara getirmeden biran önce karşı tarafa saygılı olun! Olmazsanız telafisi de olmaz arkadaşlar..!

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Zeki.Alper

bu konuda Alper abinin yanındayım ve hak veriyorum.
Antalya grubunca birbirimizi hiç uğruna kırmaya gerek yok.
sonuçta hepimiz aynı amaç için yaşıyoruz oda s-works :D:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Burada konusulanlar o kadar seviyesizce ki artık Antalya bölgesi dendimi aklıma böyle konuşmalar geliyor maalesef :(.. Üzgünüm büyük kayıp sizin için ve bisiklet adına böylesine nezih bir forumda bu kadar basit tartışmalara girmemeliyiz. Biz küçüklerimize birer örneğiz burada:)..
Benim hakkımda yalnış konusan varsa gelsin yüzüme söylesin bakalım söyleyebiliyor mu ??

Burada bu polemik uzayıp gidecektir "Çünkü daha öncede ne yazıkki konu kapatılmıştı böyle olayların olmasını istemeyiz konuyu uzatan insanların ayıbı deyip geçiceğiz başka yapacak birşey yok..Ben konuya birşey olmasın kapatılırsa Emrecim adına çok üzülürüm gerçekten.. Lütfen bari konuya saygı duyun!"

arkadaşlar biraz sakin olun artık tamam adam gelmiyo diye uzatmayın bu kadar uyuyup kalmış olabli işi çıkmış olabilir insanlık hali bu bahaneler çoktur bu kadar büyütülcek bişi yok burda

ayrıca miwok mustafa

alpere yaşın gereği alper abi diye konuşursan ortalık biraz daha sakinleşir herkes yaşını ve seviyesini bilsin bu konuda bu kadar uzamasın

selam millet güzel güzel kavga etmeden gezin bakiim:D bnm parmak hala iyileşmedi:S yazı bile yazamıyorum. Haftayada sınav var, allah sonumuzu hayretsin:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@emregogus

Geçmiş olsun umarım kalıcı bir sakatlık yoktur.. Röntgen çektirip ilaç aldın mi?
Bu arada msnini ekledim ama hala göremedim seni. Bi msne girdiğinde haber et kardeşim.

@Zeki.Alper

teşekkürler. buaralar girmedim pek, girince görüşürz alper.

Geri