Scudo Sports

Antalya

Scudo
hacı yarın ne yapıyonuz bı yerlere gıdelım yağmurlu havada mesede ne guzel gelır demı

@miwok_07

Ben öyle yoruldum ki yürüyemiyorum bile :) çoluk çocuğu ezmeyelim diye bayağı ter döktük... Allahtan ev konyaaltı'nda da git-gel biraz km yapıyoruz :D

yarın anlaşıldı kımseden tıs yok ıı bende kafam eserse tek basıma anterama cıkarım

Bisikletliler Derneği olarak 100km Perge -Düden civarları pedallar atılarak bigüzel taranacak arkadaşlar :D Gelmek isteyenlere duyurulur..
Üyeliği olanlar konulara bakıp yorum yazabilirler. (Takip ediniz :))

(link)

Anday sen de gel istersen?

@Zeki.Alper

Geleceğini zannetmiyorum arazi takılmayı düşünüyor galiba

Enis abi ben gelmek istemiorum şimdi . Sonuç Belli :DZevki çıkmaz ben olunca siz kapışın kendi aranızda :D Gücünüze göre.

valla hacılar ben cumartesiden kemere eve gittim kuzenle akşam 10 da bi mangal yaktık butları attık ardından tavuk şişleri soslayıp bi güzel onlarıda ızgaraya attık doymadık ardından 1 levrek bitanede çipura balık attık bi kola of ne gitti 2 gişi geberesiye yedik resmen sonra piyasaya çıktık ayışığında arabanın içinde cips çekirdek kola yaptık dışarda şakır şakır yamur yağıyodu eve geldik 3 e kadar tv serettik bi uyuduk ohh mis sabah bi portakal limon topladım tavukları yemledim sonra bi pastaneye kahvaltıya gittik ardından balık tutmaya ama malesef hava bozuktu deniz dalgalı şansımız yaver gitmedi bizde arabala gezmeye çıktık ardından 3 te antalyaya geldik arabayı koyduk ve bisikletle devam ettik ekiple turlamaya başladık yoğun bi gün geçirdik anlicanız güzel bi haftasonu geçirdik

Geri