Scudo Sports

Antalya

Scudo
@miwok_07

görmemişin spd si olmuş tutmuş miwoka takmış :rolleyes: :ci:

Beyler bu bendeki alivo parça bana acil lazım. Kimdeyse versin ben kimsenin amcasının yada babasının bisikletine taksın diye almadım o parçayı. İyilik yaptık al kulan dedik Antalyada kulanmayan kalmadı..
Herkez birbirine atıyo biri parayı versin biri o zaman veririm diyo diğeride para almadan vermem diyo. Lan siz ne biçim arkadaşsınız 20 lira için birbirinize atıp duruyosunuz. Ne büyük paraymış sizin gözünüzde. 20 lira.

Bu yazdıklarım parça elinden geçen herkez için geçerlidir. Dediğim gibi şu anda kimdeyse versin. Bu parçayı hafta içinde benim elime geçicek. Yoksa arıza çıkarcam benden söylemesi

Biri de bir zamanlar Şevki Abi'de duran gidonumu sormadan almıştı. ne haber verdi, ne izin istedi, ne parasını verdi... Demek ki bu gençlere bundan sonra güvenmeyecez ve gerekli terbiyeyi vermesi için ailesini beklemeyecez!!!

Bi arkadaşlığın içine para,menfaat,hak gözetme,kara geçme gibi unsurlar girdimi o iş bozulur. en iyisi bu gibi alışverişleri ticaret bilen insanlarla yapmak. çoluk çocukla olcak iş değil. ağzına yüzüne bulaştırıverirler.

• Beğen
Tepkiler: E.GURCAN ve sound
bu pazar ne yapıyoz mıllet benım bısıklete bınesım var bıraz bısıler yapak

Tamam parça elime geçti. İnsan gibi söyledik kimse salamadı. Ancak bağırıp çağırınca laftan anlıyolar. Demeki ila bağırmak lazımmış.

çoğunluk meşe kapısına gidiyo ama ben yokum belki akşamüstü gelirim

millet denız abiler saat 1 gıbı mese kapısındalar bende onlarla gıdıcem gelen gelsın gelmeyen gelmesın

arkadaşlar 29 ekim perşembe günü BİKE HAUSE'un önünde saat 10da buluşuyoruz. önce tünektepe tırmanışı daha sonra şehir turu atılıp bayram coşkusu yaşanacaktır. gelen herkese şimdiden teşekkürler.
saygılar

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
Dj'imle tünektepeye çıkma girişiminde bulunabilirim, yarın görüşmek üzere benim evin önünden geçerken bir alo deyin yani ben 10.20gibi evin önünde bekliyeceğim sizleri arkadaşlar .. :)

@Zeki.Alper

alper zahmet edip sende buluşma mekanına gelsen:D:D:D

Geri