Scudo Sports

Antalya

Scudo
anday fotoalra ben baktım vala bakırköt delisi gibi çıkmışın :D

Anday ne oldu sana? Nerdeydiniz gençler ben şimdi eve geldim Belek'ten. Toplam 170km civarı yol yapmışız ama bu bana yetmez devamı gelecek fotolar yakında Face 'de ;) Herkesin antremansız kalmaması dileklerimle :Winken457

@emre arıkan

hacı sorma ya kafaya fıleyı gecırdıler gonderdıler delı gıbı mıllet harbı delı dıye bakıyordu yolda gıderken bana bakıp guluyorlar haa neco benım kafaya kac dıkıs atıldı sayamadım ya :p :p :p

anday senden sonra meseye gıttım kayaya baktımkı tutla buz olmus:D hehe tekrardan gecmıs olsun

Ne diyim bu cevaba karşılık bilemedim "Geçmiş olsun!" Kask var mıydı sorusu bile abest kaçacak eminim ki! :( .

@Zeki.Alper

ben diğeceğimi biliyorum!!!
biz burda adamın başının yarılmasına üzülüoz sen gidiyon şu kadar yol yaptım bu kadar yol yaptım. işimiz gücümüz yok senin turunlamı ilgilencez. ha bu arada belek gidiş geliş nasıl 170 km? ayrıca düz yolda 170km gitmek bi tamah değil. herkes bassan gidiyor o kadar yolu.

@atahan07

Aynı şekilde ben de üzüldüm atacım sırıttıgımı veya konuyu değiştirdiğimi nerden cıkardın ?:( Bugün neler yaptığınızı herkes foruma yazarken Alper abiniz yazarken sana sorun mu oluyor onu anlamadım ??

Anday tekrar "geçmiş olsun" elimden gelen birşey varsa söyleyin cocuklar

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@andy

nejat anlattı bugun anday hızlı geliyordu bende hadi anday dedim herif kafam kanıyo diye salmışın suya:D bu arada geçmiş olsun kardeşim seni bugun beyzadeye cagırcaktımda çekersin yarıktan çıkar diye çagırmadım:D:D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@extremunction

adamlar antremana gidiyo ne o ???

kask yok anlatamıyoz bunlara yapılan antreman da düz yol antremanı olsa hadi dicem ama arazi teknik parkurda antreman yapıyolar

@extremunction

ben anday düştükten sonra tırstım tuvalete bile kaskla giriom artık :)

bundan sonra kask takmayanı meşede ne önüme alırım nede arkama

Geri