Scudo Sports

Antalya

evet gelicek arkadaslar kendılerını ona gore ayarlasın kısa bı rampa degıl 30 dk kadar durmadan tırmanıyosunuz % 25 egım var

Scudo
bisiklete gönül veren antalyalı arkadaşlar, 30 ağustos pazar günü sabah 8:30 da üniversite kampüsünden simitçi kafeden hareketle kapuzbaşına (aşağı karaman köyü arkası) gidilecek ve soğuk suyun başında serinleyip dinlenme molasından sonra devamında çakırlar tarafına pideciye gidilecek daha sonra dönülecek,kaskı olmayan ve gruptan ayrı hareket edenlerin katılması yasaktır. bay bayan herkes katılabilir..saygılar...
not:katılmak isteyen arkadaşlar buraya mesaj bırakabilirler.

@gezgin2

selam
daha öncede duyuruyu burdan yapmıştım sanırım dalgınlık teşekkürler hatırlattığınız için

mert dun cıktık atahanla baya guzel olmus len yol ben ne zamandan berı cıkmıyordum yolda hıc akrep falan yok :D

@andy

Biz size haber veriyoruz değil mi çıkacağımız zaman..:( Lütfen birbirmizle haberleşelim gelmeyecekler de şimdiden belirtsinler ki bilelim bekleme olmasın!!..

yarın gelıcekler ben alper abi anday ata erkan erdem mustafa belkı basak kısıler daha ama bunlar kesın olanlar ama erka kesın olmaya bılır

yarın gelıcekler ben alper abi anday ata erkan erdem mustafa belkı basak kısıler daha ama bunlar kesın olanlar ama erka kesın olmaya bılır

Arkadaşlar güzel bir antremanı birlikte kazasız bir şekilde önlemlerimizi alarak tamamlamış bulunmaktayız. :) Katılan herkese teşekkürler! Tekrarını yapmak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
hacı uyuya kalmışım kusura bakmayın. boyunuzun ölçüsünü başka bir günde almak dileğiyle...

Geri