Konuyu açıp açmamakta bazı şüphelerim vardı mesela konu amacı dışında dağıtılabilir diye ama siz benim düşüncemi kara çıkardınız sağolun arkadaşlar."Bize hoş sohbet ve geyik kadar antreman bilgisi ve deneyimi de lazım olucak lütfen duyarlı olalım! Siz de kendinize konu açtığınızı farazi edin; sadece biraz empati yapalım fazla bişey istemiyorum.."
Saygılarımla, sevgilerimle iyi forumlar
Katılımcılardan gelen yorumlar(fikir alışverişi) doğrultusunda buluşma yeri ve zamanı belirlenecektir. Ama büyük olasılıkla sabahtan çıkılacaktır ki güneşin etkisine maruz kalmayalım..
Arkadaşlar ben de enerji macunu (Mesir) ve birkaç kasları harekete geçirici gıda aldım !!
Hadi şimdi benle kim, hız yarışı yapmak istiyor(mekan farketmez) ?? Ya da tünektepeye 13 km/s hızlı bir tempoda cıkabilecek olan var mı?
Not:Hadi amaaaa amacım sadece göbeklerimizi biraz eritmek ! "Emre kardeşime haftasonu tünektepe yolu gözükebilir iddiamın arkasındayım!"
:boese157: : Yarışta Emre de mtb varken bende DJ(voltage25) vardı. Finishi görebilmek bile büyük meseleyken sizin bu tavrımdan dolayı beni ayakta alkışlamanız gerekirken böyle davranmanız üzücü..!
Bu seneki yarışa mtb ile gireceğim bakalım sen yarışta ne yapacaksın!?? "Büyük konusmak hiçbir zaman iyi değildir abicim!"
Yarıştan önce antreman yapmak isteyenlere işte fırsat! burada
Maksat spor! Maksat kardeşlik ! Başka bir şey için gelmeyin!