Scudo Sports

Antalya

Merhaba
Sayın bahar calinalti

İlgili ilgisiz her gördüğünüz konu altına attığınız mesajlarınızı ben bu konu altına topladım. Halen de yetkim olmayan konular altında bu gibi mesajlarınız mevcut.

Sizden bir ricada bulunsam, bu tip isteğinizi bu konunuz altında toplasanız.

Buradan yazdığınız mesajlara mutlaka, bu konu altında cevabi mesajlar bulacaksınız. Bunları bu konu altında değerlendirir ve bir karar verirsiniz.

Bir de konunuzda gezi için getireceğiniz kişilerin bisikletlimi ? bisikletsizmi geleceğini, kaç günlük turlar düşündüğünüzü, kamplı turmu, yoksa günü birlik turlar mı? olduğunu yazarsanız ve hangi tarihlerde düşündüğünüzü yazarsanız daha çabuk aradığınıza kavuşursunuz gibi geliyor.

Kolay gelsin iyi forumlar.

Scudo
@bahar calinalti

Tabiki yardımcı olurum. Msn imi profilimden eklerseniz sormak isteğiniz her türlü konuda yardımcı olabilirim ayrıca teknik destek de veririm ;)
Bugün Kemer'den Antalya'ya dağ bisikletlerimizle gittik geldik .. Oldukça başarılı bir tur yapmış olduk, denizimize de girdik.:) + Yabancı dil ingilizcem var ve anladığım kadarıyla ayrıca kondisyon konusunda da turistlere rehberlik edicek bir eğitmen arıyorsunuz. Sevgiyle kalın Bol pedallı günler..

kusura bakmayin ya benim turkcem okadar iyi deyil ondan tam nereye ilan koyucami anlamadim
ozur dilerim

bahar

İlgili ilgisiz her gördüğünüz konu altına attığınız mesajlarınızı ben bu konu altına topladım. Halen deyiyetkim olmayan konular altında bu gibi mesajlarınız mevcut.

Sizden bir ricada bulunsam, bu tip isteğinizi bu konunuz altında toplasanız.

Buradan yazdığınız mesajlara mutlaka, bu konu altında cevabi mesajlar bulacaksınız. Bunları bu konu altında değerlendirir ve bir karar verirsiniz.

Bir de konunuzda gezi için getireceğiniz kişilerin bisikletlimi ? bisikletsizmi geleceğini, kaç günlük turlar düşündüğünüzü, kamplı turmu, yoksa günü birlik turlar mı? olduğunu yazarsanız ve hangi tarihlerde düşündüğünüzü yazarsanız daha çabuk aradığınıza kavuşursunuz gibi geliyor.

Kolay gelsin iyi forumlar.

Yeni gelişmeler: Anday çarşamba fren alıyormuş :D
Not: Artık alsında kurtulalım :D
Çarşamba yazlık tatili başlıyorr ben yine yokum :)

mesajlarda biraz daha kibar olursak hem ortamı hemde kişileri germemiş oluruz bana da mesaj yazmışsınız ama ben çalıştığım için size kesinlikle yardımcı olamam zaten o kadar vaktim olsaydı girecek olduğum yarışlara antreman yapardım

yeni gelişmelere bende ekleme yapayım :
1)neco bir melek
2) 2 ağustosta aydın a gidip gelcem kuzenim nişanlanıyo
3) bana viyana dan gelcek olan ktm forma fiyatı 50 euro olduğu için iptal edildi :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
bendede gelişmelere cevap;
1:neco melekse erdemde dağda gezen *****:D
2:Eğer anday o frenleri alırsa kafasını kırarım :D
3:neco neden meleK :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Erdem Eryiğit

Yardımcı olduğun için teşekkürler. Antalyaya yabancıyım. Dediğiniz yer konyaaltı sanırsam. Araba ile gitmem mümkün değil. Otobüs ile ulaşım nasıl sağlarım bilemiyorum. Araştırtmam gerekecek.

@Aybars Öge Sürücü

Antalya'dan kucak dolusu selam size de.. :) Hoşgeliceksiniz inş

@atahan07

neco nun melek olduğunu kız arkadaşım söledi sebebi de bizim yanımızda biraz masum bi tavırla durdu neco kız arkadaşımda diğer arkadaşlar la takılmamı istemedi bunlarla takılma dedi sonra necoya döndü neco ile takılabilirsin baksana melek gibi o zarar gelmez dedi ole melek kaldı neco :D

Geri