Scudo Sports

Antalya

wallaha gun sayıyorum yahu :)) özlemısım bısıkletı. motorsıklet yerını tutmuyor :) dun akşam beyzade de kapı onunde bı tane bısıklet gordum. baya guzel bıseydı. markası yanlıs hatırlamıyorsam weslie gibi bişeydi ön arka dısk fren fılan. bu dısk frenler havasını cok etkılıyor. ve cantlardakı yazılar.. yazıları kenıdınız stıcker ıle mı yapıstırıyorsunuz yoksa cant ın ustunde orjınal mı?

Scudo
Aslında bu ıstegı hepımız maıl olarak atarsak dikkat çeker. Ayrıca CHP genclık kollarıylada aram ıyıdır.Hoca gençlere yonelık bırı.

bazıları orjınal bazılar stıker ama genelde orjınal disk fren bı hava katıyoda fıyatıda bıze baya hava atıyo ben 2 sene ıcınde aldım hıdrolık freni darısı olmayanların basına

Bende araya kaynıyım :D Bi süredir forum dayım ama Hiç burada tanışmak nasip olmadı :D

dun akşam tranvay yolu uzerınde otururken saat 22:00 gıbı 3 arkadaş karaalioğlu parkına gırdı öğretmenler evının karsısından kımdı onlar :)

cumartesı aksamına buyuk ıhtımAL bızım geotech toplanmış ve almıs olurum

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
mertıko gokhan abının ora gelde gezek bu aksam her keze dıyorum butun bısıkletcılere gokhan abının oraya gelın bu aksam gezı var hadın mıllet

@ali sar

1'i mavi kasklı ve gri giant xtc kadrolu ise o bendim :) Görüşmek üzere her akşam üzeri 19.00-20.00 civarı karaalioglanda bulusup pedallıyorum kib..

@Zeki.Alper

vallaha içim gıttı akşam görünce :) gökhan usta ist e gıdıcem diyodu.geldımı acaba ist den. gecen hafta pazartesı salı ist.den dönucem dıyordu.bızım geotech expert toplandımı acaba görenınız varmıdır? :cool:

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@ali sar

abi geotech ağaçta asılı ve gökhan abi daha dönmedi:D

Herşey kontrol altında ortalığı karıştıran yok sadece bilmediği için yazmış arkadaşımız:)

bence kımın ıyı kımın kotu oldugu dıye bısey yok. herkezı bır araya tolayan konu bellı. belkı söyle demek ıstmeıstır arkasımız. ''kım daha tecrubelı '' gibi

akadaşlar bir akşam gezisi gibi birşey yokmu bu ara çok sıcak gündüzleri.varda benim mi haberim yok

Geri