Scudo Sports

Antalya

Scudo
Nejat ın geçirdiği kaza küçümsencek gibi değil uzatılmıycak gibide değil bu yaz cok sıkı idman yapıcam forma gircem seneye yarışlara gircem bende

bu ısparta yarışına bizim serçele gidelim tabi depoyu doldurursanız :D en fazla 4 kişi

bi siparişimiz var babamla onu yetiştirmeye çalışıoyoz eğer bi aksilik çıkmazsa montaj o haftaya denk gelmezse gidiyoz

kanka yolucumusn adın nedir ya antalyadnamsın bende yolcuyum yolarda karşılaşalım bir gün
selam aliosman seninle tanışmadık sanırım,evet yolcuyum ama mtb de yapıyorum 2 yarış bisikletim 7-8 tanede dağ bisikletim var,sanırım seninle karşılaştık havaalanı yolunda,yoksa sabah havaalanı tarafından gelirken tek kavşağında gördüğüm senmiydin?birisi yol bisikletiyle tek olarak önümden şehir merkezine doğru geçti,sanırım antremana çıkmıştı o saatte başka bişey yapılmaz zaten.bende beşkonağa gidiyodum.kırmızı sedona forma siyah tayt vardı altında.
umarım senle zamanımız çakışırda beraber çeviririz,
ben her sabah,serbest bölgeden çıkıyorum(antalya büyük liman)belek,serik,beşkonak yapıyorum.100 km.+ dönüşte 100 km=200 km eğer dayanabilirsen gir rüzgarıma :D :Skull-175
görüşmek dileğiyle...

Ben de antalya'da yol bisikleti ile antrenman yapıyorum kendi çapımda. Sizinle tanışmayı ve birlikte turlamayı isterim. bu sıcak havalarda ancak sabah ya da akşam çıkılabilir herhalde. Güzergahım genellikle burdur yolu. Toplamda gittiğim mesafe de 50 km.
görüşmek üzere

yolların zebanısı pazar gunu sedona forma sıyah taytlı olan bendım antremandan donmustum selamlastım ve bende senın kım oldugunu merak etmıstım:D

Ben de antalya'da yol bisikleti ile antrenman yapıyorum kendi çapımda. Sizinle tanışmayı ve birlikte turlamayı isterim. bu sıcak havalarda ancak sabah ya da akşam çıkılabilir herhalde. Güzergahım genellikle burdur yolu. Toplamda gittiğim mesafe de 50 km.
görüşmek üzere
merhaba scientist
evet haklısın sıcaklar başladı anca ya sabah çok erken saatlerde 5-6 yada akşam çıkılır bundan sonra.
şimdi 50 km yapıyorum demişsinde,oda iyi 50 km de hiç yoktan iyidir ama güzel kardeşim ben 50 km den sonra daha yeni bacaklarımı açıyorum ve vücudumu ısıtıyorum.:D
benim yola çıkış sebebim turlamak için değil mecburiyetten gidiyorum o kadar km çünkü belli bir saatte işe yetişmem gerekiyor.işim vardığım yerde başlıyor (beşkonakta)(rafting rehberliği)sabahki antremanda zamana karşıda yarışıyorum diyebilirim.
bu bir bakıma iyi oluyor hem kondisyon artımı sağlıyorum(sabit tempolu,kadansı değişmeyen çevirme) ve antremanımı yapıyorum,hemde işime gidiyorum.
burdur yoluna gidiyorum demişsinde ben malesef alanya yoluna gitmek zorundayım.bu arada o konudada şanslıyım yol kaymak gibi,:D bisiklet çok güzel akıyor.tam sprint antremanı için seçilmiş bir yol.(tour de turkey)cumhurbaşkanlığı turunun geçtiği yolda antreman yapmak da ayrı bir zevk veriyor insana.
umarım birgün yolda karşılaşırız.benim msn torosbisiklet@hotmail.com eklersen konuşuruz.
şimdilik hoşcakal.

yolların zebanısı pazar gunu sedona forma sıyah taytlı olan bendım antremandan donmustum selamlastım ve bende senın kım oldugunu merak etmıstım
bende senin kim olduğunu merak etmiştim,neyse,ikimizde öğrenmiş olduk.

@atahan07

vayyyy lafa bak gerçekten pazar günü çolaklı turu mükemmeldi artı benim akşamki clup ceila daki dersane nin veda partisi de kayda değer di süper eğlendik sen tut 130 km yol yap üstüne bidesabaha kadar diskoda eğlen sabahki halimi düşünebiliyosunuzdur heralde ayakta uyuyan bi insan olarak:D

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Geri