Ben de antalya'da yol bisikleti ile antrenman yapıyorum kendi çapımda. Sizinle tanışmayı ve birlikte turlamayı isterim. bu sıcak havalarda ancak sabah ya da akşam çıkılabilir herhalde. Güzergahım genellikle burdur yolu. Toplamda gittiğim mesafe de 50 km.
görüşmek üzere
merhaba scientist
evet haklısın sıcaklar başladı anca ya sabah çok erken saatlerde 5-6 yada akşam çıkılır bundan sonra.
şimdi 50 km yapıyorum demişsinde,oda iyi 50 km de hiç yoktan iyidir ama güzel kardeşim ben 50 km den sonra daha yeni bacaklarımı açıyorum ve vücudumu ısıtıyorum.

benim yola çıkış sebebim turlamak için değil mecburiyetten gidiyorum o kadar km çünkü belli bir saatte işe yetişmem gerekiyor.işim vardığım yerde başlıyor (beşkonakta)(rafting rehberliği)sabahki antremanda zamana karşıda yarışıyorum diyebilirim.
bu bir bakıma iyi oluyor hem kondisyon artımı sağlıyorum(sabit tempolu,kadansı değişmeyen çevirme) ve antremanımı yapıyorum,hemde işime gidiyorum.
burdur yoluna gidiyorum demişsinde ben malesef alanya yoluna gitmek zorundayım.bu arada o konudada şanslıyım yol kaymak gibi,

bisiklet çok güzel akıyor.tam sprint antremanı için seçilmiş bir yol.(tour de turkey)cumhurbaşkanlığı turunun geçtiği yolda antreman yapmak da ayrı bir zevk veriyor insana.
umarım birgün yolda karşılaşırız.benim msn
torosbisiklet@hotmail.com eklersen konuşuruz.
şimdilik hoşcakal.