Scudo Sports

Antalya

@basri

Tuncay tam senin verdiğin örneğin bir benzerini 3 yıl kadar önce bir Alman arkadaşla yapmıştık.
İlk gün Antalya-Kemer-Ulupınar(parantez açayım dedim 8 km % 6-7derece eğim.Derin bir nefes alabilmek için 8 km beklemek gerekiyor).Kumluca ve sonrasında Finike'ye varışımızla ilk gün faaliyeti sona ermişti.
İkinci gün Demre-Demre'nin iç bölgelerinden Demre çayını bisikleti taşıyarak (Bazen onlar da taşınmayı haketmiyorlar mı?) mermer ocaklarının hemen dibinden geçen toprak yolla Kasaba(Kaş'ın kuzeyinde kalan bir yerleşim yerine) vardık.Kasaba'yı Kaş'a bağlayan yokuşlu yolu da geride bırakarak son durağımız olan Kaş'a ulaşmıştık.
İki günlük güzel bir faaliyet olmuştu ve çok eğlenmiştik.Bu turu yapmak isteyen arkadaş varsa daha ayrıntılı bilgi verebilirim.Demre'den sonra dağ yollarını aşarak Kaş'a varmamız bu turu diğer Kaş turlarından farklı kılmıştı.
Konuya gelirsek Tuncaycığım bu önerilerin tur bisikleti yapanların ilgilerini çekecektir diye düşünüyorum.Tecrübeleri paylaşmak,yeni parkurlar oluşturmak ve bunları yazarak kalıcı hale getirmek gelecekte birçok turseveri memnun edecektir.

HAYATI SÜRÜN!

Scudo
akşamınada içmeye gitti kederinden :D bakalım bu hafta olimpos nasıl olcak :D

Merhabalar.

Turculuk ve Antalya'yi duyunca dayanamadim, neden mi? Yillar once ilk bisiklet yarisini Antalya - Korkuteli arasi kosmustum. Simdi hiz azaldi ama mesafe artti en azindan.

Ayrica turculardan bir ricam: bu gunlerde Tayland'da turda olan Evrim arkadasimiza biraz destek verelim. Evrim'in gunluk yazilari super ama destek gormezse yazilarin arkasi kesilebilir....En azindan bir tesekkuru cok gormeyelim Evrim'e...

www.mumju.com

Sizlere Vietnam'da cekilmis bir resmimi yolluyorum.

New York'dan Selamlar

(link)

Resimler çok güzel oldukça eğlenceli ve enterasan fotograf kareleriyle dolu bir aksiyon!!..
Vietnam'ın bilinmedik güzelliklerini izlecilerle paylaşarak bizi memnun ediyorsunuz :) Herkese siteye girip bakmalarını tavsiye ederim buna değer.

@scientist

Merhaba arkadaşlar.
Aslında Antalya'da yol bisikleti kullanan fakat birbirinden pek haberi olmayan onlarca arkadaş var.Ben işim gereği onlarla karşılaşıyorum.Umarım bu bölüm onları biraraya getirir de yol bisikletçiliği daha çok insanın ilgisini çeker.
Bu anlamda açtığı konu için yolların zebanisine tesekkur ediyorum.
Tour Of Turkey de başlarda koşan Türk bisikletçiler görmek ya da bir gün Tour de France da bir gencimizi izlemek umuduyla.

• Beğen
Tepkiler: scientist
Merhaba arkadaşlar.
Aslında Antalya'da yol bisikleti kullanan fakat birbirinden pek haberi olmayan onlarca arkadaş var.Ben işim gereği onlarla karşılaşıyorum.Umarım bu bölüm onları biraraya getirir de yol bisikletçiliği daha çok insanın ilgisini çeker.
Bu anlamda açtığı konu için yolların zebanisine tesekkur ediyorum.
Tour Of Turkey de başlarda koşan Türk bisikletçiler görmek ya da bir gün Tour de France da bir gencimizi izlemek umuduyla.ilgine alakana teşekkürler hakancım.senin gibi bilgili,tecrübeli ve bisiklet ve doğa sporlarına gönül vermiş bir insanın antalyada olması bizim için büyük şanstır.seninde katkılarınla yol bisikleti grubumuzu kurmaya çalışıyoruz.desteklerin için sonsuz teşekkürler.evet diğer konudaki gibi(tur bisikletçiliği)bizde burada yol bisikleti ile ilgili duygularımızı,düşüncelerimizi bu konu başlığı altında konuşalım tartışalım,fikir alışverişi yapalım.

@hash07

ewt gittik olimposa içmekten başka hiç bişiden zevk alamadım illa bisiklet olcak arkadaş

Zaten mekanlara gitmedik bunun intikamini alacam anday bugün sagolsun herkezi ekti mükemmel bir gün gecirdim hayatimda bu kadar berbat bir gün hatirlamiyorum:d

Merhaba arkadaşlar benim adim beyazıt alanyadan su sıralar kendime yeni bir bisiklet topluyorum (zaman bulursam tabı :).su aralar sezon yogun .Bisiklet tamiri ve ayarlamalar konusunda bı ara bulıstugumuzda bazı temel seylerı sıze gosterebılırım boylelıkle bısıkletcıyede cok ıhtıyacınız olmaz .Haa olduda buyuk bı sorun ozaman hep beraber hallederız.

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
ılgınızden dolayı tesekkurler ama bızım gokhan abımız var saolsun yaptıgı bakımdan onarımdan ayardanda para almıyo alanyaya ısımız duserse bu sene dusucek cunku yarıslar var orda tanısırız

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Evrim ve yaptığı işi takdirle karşılıyoruz ve onu yürekten destekliyoruz.
Ülkemizde şu anda yollarda olan birçok tur bisikletçisi var.Onlar çok şanslı insanlar ve yaptıkları iş te onları çok özel kılıyor.70 milyonluk bir ülkenin belki 1000'i geçmeyen bir kitlesini oluşturmak (umarım yüzbinleri bulur) onları özel yapan şey.
Antalya'dan da bu kitlenin önemli bireyleri 15 Haziran'da yola çıkıyorlar.
Çanakkale,Gelibolu ,Gökçeada,tekrar Çanakkale etaplarından oluşan tur her yıl kaldığı yerden de devam etmesiyle ilgi çekiyor.
Evet 15 Haziranda Eceabat feribot iskelesinde saat 10.00 da buluşacak grup caretta caretta lara olan ilginin artması ve korunmaları adına pedal basacak.
İlgilenen arkadaşlar

Geri