Scudo Sports

Antalya

bir aksaklık olmazsa eğer yarışta görev yapacak olan 6 kişi 26 nisan da yapılan slalom yarışında işlerini en iyi şekilde yapıp kmk ve amk kulübü tarafından tebrik edilenlerden oluşacak.benim sonradan güvenlik olarak çağırdığım arkadaşlara görev vermeyi düşünüyorum ama sadece yarışı seyretmekle de kalabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
neco yarın saat 2 de hazır ol dersane çıkışı direk kemere basalım hacı mert le ata sabahtan gidicek gerekirse hepberaber döneriz

antalyalı bisiklet kullanıcıları arkadaşların dikkatine
yaz geldi ve hırsızlar kol gezmeye başladı
bisikletlerinizi gözünüzün önünden ayırmamanızı tavsiye edeceğim.
arkanızı dönüp konuşurken bile kitleyiniz.
bilhassa tek iken dikkatli olunuz..
hırsızlar 2 ya da dört kişi olarak geziyor.
bilgilerinize

antalyada dağ bisikleti sporu yapanlar ve yarışlara katılanlar bilgilerimizi tecrübelerimizi düşüncelerimizi burada paylaşalım...

Güzel bir konuya deyindiniz arkadaşım:eek: Dağ bisikleti yarışlarına mtb ile katılmak gerekirmiş!:D Bunu yeni anladığım için kendimi şanslı hissediyorum ve değişime hazırlanıyorum yani :)D bisiklet parçası satmak isteyenler bana ulaşsınlar) özellikle xt sınıfı olsun lütfen arkadaşlar.. (Demekki profesyonel katagori xt den başlıyormuş:D) xtr a kadar yolu varmış ;) bunlar kulagınıza küpe olsun .. :)

Ayrıca parantez içinde belirtmek isterimki yarıslara bir DJ bisikleti ile hazırlanın (yani antremanda bendeki voltage gibi..(gibisi fazla benzeri olan :D) bir 2.40lık arazi lastikleriyle donatılmış ve düşük selesiyle ve inceden gelen dişlilastik sesleriyle göz dolduran bir canavarla antreman yapın) ki yarıs alanında XC makinanızın verdiği kuvvetle(Mesir macununu yanınızdan eksik etmeyiniz :eek: düz duvara tırmandıran bir güce sahiptir :eek: ayrıca;) rakiplerinizi ezici bir hüsrana uğratın!. Bu da bana has bir yorum ve antreman biçimi olduğu için özgün bir stildir, telif hakları kendime münhasırdır. Bu sırrı burada paylaştığıma göre ortada bir telif hakkı veya buna benzer zırvalıklar(Rütük e dikkat:D) kalmamakta ve buranın özgün ve sıradışı üyelerinin varolup paylaşımda bulunduğu bir özgürlükler diyarı oldugunu kabul edenlerden olun lütfen:)..

""

bende mtb yarışlarına giriyorum sormak istediğiniz kafanıza takılan konular hakkında bildiğim kadar elimden geldiğince yardımcı olurum dağ bisikletçiliğinin bambaşka bi macerası heyecanı ve adrenalini var yaşanmadan anlatılamaz duydular yani bir yandan toprak toz bir yandan çamur arazi ve sert yokuşlar kayalar arasından sert dik inişler teknik parkurlar gibi parkurlarda olan bi yarış

• Beğen
Tepkiler: Emre DURAN
@Zeki.Alper

alpercim sana bi ek olarak bilgi vereyim ona çok dikkat et antremanlarda vooltage gibi bisikletle antreman yapın demişsin ama bence yarışta kullanılacak bisikletin hemen hemen aynısı yada ta kendisini kullanmakta yarar var derim şimdi senin bisikletinle sert inişler çok rahat inersin ona alışırsın ama yarışta mtb yi alırsın ve o inişleri inemezsin ve takla atarsın bu konuya dikkat etmek gerekir sakın öyle bişey yapayım deme :D:D:D

vala ya her haft kemer e gitmeye başladık bu hafta da kemer de olcam ama yine çok güzeel bir hafta sonu geçirdik kemer de bi de slalom yarışı vardı oda güzel geçti tabi biraz tartışmalar oldu ama biz aradan sıyrıldık ve de kendi evimize gittik mangal partisi falan derken akşamı bulduk akşam karanlığında kemer yollarındaydık ve süper bi dönüş yolu yaşadık herşey çok güzeldi

@emre arıkan

Evet. Demek neymiş?!:D, antreman yaparken sadece bir bisiklete odaklanmak gerekirmiş

herşeyin bir yeri var.voltage ile mtb yarışına girilmez.tam arazi tipi olan bir jiple ralli yarışına girmek gibi bişey bu.

Mtb mi toparladıktan sonra size de katılırım arkadaşlar ;)

@Zeki.Alper

Bence gidemezsin neco ve emre abi hep tempo 40-45 giderler bence ondan yetişmen zor olur gibime geliyor...

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
evet sram fsa ve diğer markalarıda dışlamamak lasım.onlarda önemli bir pazar olusturdular son zamanlarda ve rekabet arttı shimano parçaları ucuzlatmak zorunda kaldı.

@Zeki.Alper

az bi antremanla hepberaber oluruz zor deil zorları başarmak mümkündür bekleriz

neco hep batı istikamete çalıştık birazda doğuya çalışalım diyosun yani :D:D:D

ama o gün bi gelsinde o zaman karar veririz

Geri