Güzel bir konuya deyindiniz arkadaşım

Dağ bisikleti yarışlarına mtb ile katılmak gerekirmiş!

Bunu yeni anladığım için kendimi şanslı hissediyorum ve değişime hazırlanıyorum yani

D bisiklet parçası satmak isteyenler bana ulaşsınlar) özellikle xt sınıfı olsun lütfen arkadaşlar.. (Demekki profesyonel katagori xt den başlıyormuş

) xtr a kadar yolu varmış

bunlar kulagınıza küpe olsun ..
Ayrıca parantez içinde belirtmek isterimki yarıslara bir DJ bisikleti ile hazırlanın (yani antremanda bendeki voltage gibi..(gibisi fazla benzeri olan

) bir 2.40lık arazi lastikleriyle donatılmış ve düşük selesiyle ve inceden gelen dişlilastik sesleriyle göz dolduran bir canavarla antreman yapın) ki yarıs alanında XC makinanızın verdiği kuvvetle(Mesir macununu yanınızdan eksik etmeyiniz

düz duvara tırmandıran bir güce sahiptir

ayrıca

rakiplerinizi ezici bir hüsrana uğratın!. Bu da bana has bir yorum ve antreman biçimi olduğu için özgün bir stildir, telif hakları kendime münhasırdır. Bu sırrı burada paylaştığıma göre ortada bir telif hakkı veya buna benzer zırvalıklar(Rütük e dikkat

) kalmamakta ve buranın özgün ve sıradışı üyelerinin varolup paylaşımda bulunduğu bir özgürlükler diyarı oldugunu kabul edenlerden olun lütfen

..
""