Scudo Sports

Antalya

Scudo
Bu pazar Kemerdeyim.WRC servis alanında beni bulabilirsiniz.:)

Salalom yarışında görevliyim.:D :cool: :ci: :Skull-175

Haftaya görüşmek üzere.

@Ertan ABA

ertan bu hafta bende kemerde olcam bakarsın bisikleti degetiririm

neco bugün nasıldı ıstakayı koltuğunun arasına sıkıştırdım :D:D:D:D skor 6-4 :D:D

@emre arıkan
:rolleyes:
Beklerim yarışları izleriz beraber.:rolleyes:

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Ertan ABA

ertan sen yarışa görevli olarak gelemiyon :D:D:D bu yarışa kmk kendi adamlarını güvenlikçi olarak getircek antalyadan sadece 6 tane hakem gelcek :D:D:D sen seyircisin istersen beraber gideriz öleden sonra ama ben sonra arabayla döncem

@emre arıkan
1 Hafta önceki yarışa 8 kişi gitti. Yetmedi. 16 kişi istediler.

1 Kere yazdıklarıma tartışma olacak şekilde cevap vermezsen güzel olucak.
Haberin yok olanlardan.Ama varmış gibi yazmazsan sevinirim.:)
Emre canım geçmiş olsun.Ama görevli derken masa hakemi olarak görev yapıcaz.6 değil 16 kişi istediler. Tabi sen bayadır gelmediğin için toplantılarda neler konuşuluyor bilmiyorsun.1 senedir galiba gelmiyordun dimi?

ıstaka berabere bi ara para ayarlayalım gidelim yine güzel oluyo ortam

biz bu pazar mertle gelmeyi düşünüyoruz kemere. seni orda nerde nasıl bulcaz ertan abi bizi bilgilendirirsen seviniriz.

@Ertan ABA

ertan ben sana aksine bişimi yazdım da bole çocukça tavırlar sergiliyosun ben bişi demedim sadece 6 kişi istemişler onu soledim nezih sanırım o 6 kişiyi de ayarlamış konuştuğumuza göre bu arada hatırlatırım ben kemerliyim kemer motor sporları klübünün (kmk) başkanı emin kahraman ın da yakın tanıdığıyım bizzat görüştüm yarışla ilgili bilip bilmeden konuşmuyom bizimde kendimize göre bi ortamımınz var boş deiliz kmk daki elemanların çoğnuda tanıyorum sonuçta yakın arkadaşlarım hepsi 2 yarış arabası gördüm dokundum diye havaya girmeyin sonuçta gönüllü yapıyosunuz o işi biz formula 1 de zamanında ne jantlar tamponlar lastikler diskler topladık klübe de gelmiyorum artık lkendim yarışmadığım için ortam zevk vermemeye başladı artık ondan kendim bisiklet camiasında kendim yarışmaya başladım yani bi olay daha çıkarıpta tatsızlık yapmayalım darılma kırgınlık olmasın bu kadar sinirlenmene anlam veremedim

Andayi da cagiralim istaka tutusunu komedi kendi komedi süper ortam kiyak oyun olur neden olmasin

bencede en kısa zamanda cepte para olduğu zaman hemen yapalım

:D
sadece gülüyorum bu konuşmalarınıza...

Ertan işler değişti.Herkes gidecek ama kimin görev alacağı daha belli değil.Güvenlik istemişlerdi doğru ilk dönen 9 kişiyi güvenlik listesine yazmıştım.Ama sonra kmk kulübü perşembe günü aradı ve sadece 6 tane hakem istediklerini güvenlikleri kendilerinin ayarlayacağını söyledi.bugün de amk kulübünden ahmet kolaylı aradı.onun ile bu olayı uzun uzun konuştum.9 kişilik güvenlik olacak arkadaşları yarışa seyirci olarak götüreceğim.ama dediğim gibi kesin görevler orada netleşecek...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@emre arıkan

Bu arada saygısız çocukları benim düzenlediğim turlara getirmezsen sevinirim.

Bi özür bile dilemeden yüzüme bakıyor.

Asıl cevap budur.Her yazdığım mesaja bilmeden balıklama atladığın içindir.

Çoluk çocuğun dediğine bakıp oradaymış gibi yorum yapandır.

Dediğimi hala anlıyamamışsın.

@Night_man07

Emre yazdığım çoğu mesajda boş yere tartışma yaratmıştı.

Olaylar olduğunda orada olmuş gibi konuşmaları yazmaları.

Çocukluk değil ortalığı bunun yaptığı germektir.

Bunun geçmişi var ve hala aynı devam ediyor.

gerginliği benmi yarattım şimdi bumudur yani senden özür dilemeyen kim bide onu anlamadım ne alaka şimdi bu

@emre arıkan

Geçmiş mesajları bir oku belki hatırlarsın.

Bilmeden cevapladığın mesajlardan yani orada olmadan oradaymış gibi yine yazdıklarından bahsediyorum.

Anlamamazlığa verme.
Kendi bilgin sana kalsın.

Yazdığımı bir kere anlasan.
Biz aramızda konuştuğumuzu yapıyoruz.
Bir kere muhalefet olma.

Mesajlarıma karışmasan iyi olur.
Senden başka,başka yerlere çeken yok çünkü.

Diğer arkadaşlara iyi geceler.

Yarın görüşmek üzere.

Geri