Scudo Sports

Antalya

Scudo
@miwok_07

Gelirlerse evet olucaklar.Ben zaten orada olacağım hava yağışlı değil ise.:cool: :ci: :Skull-175

Yarın hava durumu çok bulutludan parçalılı bulutluya geçti.Hava geçen haftaki hale döndü.İnşallah böyle iyi olur.

Hava baya iyi olucak gibi.

Ilk bilyardo sonra okey meteroloji binasi en son cips kola ile yat limani dalga kiran eve gelis saati 12:40 süperdi ama bittim yorgunluktan yarin da insallah hava güzel olursa kemer yolu görünecek

Hava mükemmel.

Hazırlanıyorum.

Görüşmek üzere.

Güzel bir turdu.

Haftaya yeni bir turda görüşmek üzere.:Skull-175

Atahan,Anday,Ufuk.

Yine 4 kişiyle başlıyan güzel bir turdu.:)

bugün neco ile bi kemer e gittik geldik hava bugün çok güzeldi toplam 98.48 km yaptık gidserken rüzgar felaketti allah tan gelirken rahat geldik

şu andayı görürseniz benim kaliperi versin yoksa fena olcak yaşıyomu bu adam ya :D:D:D

Evet abi ayagina saglik.Kemer'e geldigimizde yaptigimiz ilk islerden birisi bir seyler atistirmak oldu daha sonra gezmeye karar verdim ve yörük cadirlarindan gezmeye basladik ilginc ve bir o kadarda güzel bir yerde bir cadir cok hosuma gitti.:D Daha sonra Ayisigi parkina girdik ve en cokta burayi begendim cünkü hic bir sey yoktu adi cok ilginc ama park ayni bizim konyaalti gibi heryerde bira sislerini gördüm ama herseye ragmen cok güzel bir gündü emre abi ile güzel vakit gecirdik :):)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Abi ama ayisigi parkinda halen ayni fikirdeyim degisen bir sey yok ama aksam nasilmis onu merak ettim simdi birgün kemer'e yatili gidelim.:D:D

:Skull-175 @emre arıkan

Geçen pazar ekşiliye geldiğinde o da vardı.:)

Haftaya görüşmek üzere. :cool: :Skull-175

Bu gece Benny Benassi nin konserinde görüşmek üzere.:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

@osman_koksal

Benim hoşuma gitti.

Sevdiğim grup ve sevdiğim tüm parçalar çaldı sayılır.

3 tanesi hariç onları çalmadılar.:)

Birisi who's your dady diğeri make me feel diğeri able to love.:)

• Beğen
Tepkiler: osman_koksal
Geri