Scudo Sports

Antalya

@atahan07

nasıl olasa biryerde görüşürüz kafan bedenine ağır gelmeye başlamış ben görmeyeli bir ara hafifletirim bisiklet yerine tekerleki sandalyeye binmek istiyorsun sanırım hemde xtr li senin için :Skull-175 :D :boese157:

Scudo
@Ertan ABA

kesecek kurban arıyordum ertan iyi hatırlattın sağol ata bittin sen :D :Skull-175

@atahan07

ata anlamışsın işte çekemiyoz seni ama senin arka attırıcın xtr bizim rotorlarımız xtr bu hafta pazar arefe günü olduğu için belki şehir içi takılabiliriz tabi 1 den sora bu arada geotech expert kadroyu full deore olarak topladım testini yaptım tam bi canavar oldu cant setim gelince benim sedona kardeşimin geotech ve de babamın bomba bisiklet bisan dede bisikletinin fotolarını koycam :D :D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@hash07

seninde dediğin gibi bisikletin üstündeki önce insan olsun insan!!!

@Ertan ABA

ben aileden paraşütçü olduğum için zaten uçuyorum:rolleyes: :D
ha THKyla uçmuşum ha zeki abiyle :D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@atahan07

sen böyle devam edersen senin derini THK ya başlıyacam yabancıya gitmemiş olur.konyu dağıtmayalım lütfen ata sonra görüşürüz akıllı ol ertana ayıp olucak msn de devam edelim çatışmaya.
:D :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
walla herkeze baktım ve sana baktım bisiklette kucuk teknık problem yuzunden suanda ortalıklarda yokum en yakın zamanda olay yaratarak gerı donecem :)

Geri