Scudo Sports

Antalya

Scudo
Benim güzel Antalya'm. Tam bir bisiklet şehridir. Burda böyle bir konuyu görmek gerçekten güzel. 18 Yılımı geçirdim ben orda. Eski Lara Yolu'ndan Konyaaltı'na kadar tek başına pedallamak gibisi de yoktur benim için. Kargo ücretlerinden ve geçireceğim vaktin kısıtlı oluşundan dolayı bisikletimi getiremeyeceğim bayramda. Çok da isterdim sizlerle birlikte olmayı. İyi değerlendirin arkadaşlar Antalya'da bisiklet sürmenin keyfini. Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
@hash07

aynen kardeş safranbolu yolu gözüküyo. biletimi aldım bile.
yeni parçalar için illaki bi maddi kaynak lazım dimi :D :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Kesinlikle geç kalınmış bir olay bu,bisiklet potansiyeli çok yüksek bir şehirde yaşıyorum.Ama herzaman kaliteli bir mağazanın eksikliğini hissettim.İnşallah en kısa zamanda bahsettiğiniz büyük mağaza açılır.
Çünkü artık modelleri,internetten incelemekten sıkıldım,resimlerden bakmak ve forumlardan hiç görmediğimiz ürünü incelemek çok zevksiz oluyo :)

ya bende bayramda ve bayramdan oncekı cuma antalyada olucam istanbuldan bisikletimi getireyimmi ne dersiniz_? turlara katılmak istiyorum yaa özledim yaaa antalyada turlamanın keyfini!!! istanbul olmuyor oole
cvp lutfen

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Gençlik bugün tubeless lastiklerimi takıp tubeless set e geçtim çok süper oldu allah herkeze bağışlasın süperrr:D

bu firmayı çok merak ettim adını söylemek mümkün deilmi acaba

@olcaybatu

antalyalı arkadaşlar konusundan yardımcı olalım herkes orda artık

@hash07

görmemişin bi tubeless i olmuş ne var bizde cross+mark tubeless taktık ama iç lastikli şimdilik :D cantlar yetişmedi

@geotech emre

Abi öyle deme hayallerimi yıkıyorsun inşallah en yakın zamanda senin de jantların gelir gökhan abiye söyleyelimde tubeless yamalarını hazır etsın sen dağıtırsın o lastikleri:Dhehe

vala ya ben yararım o lastiği yardıktan sora nasıl sökcem bilmom vala artık keserek çıkartırız canttan

eee bayramda geldi gelecek. bana yolculuk gözüküyor. ne istiyonuz safrandan :)

@geotech emre

emre FBI CIA gibi büyük istihbarat teşkılatları bile bulamaış adını senin gibi onlarda merak ediyorlarmış :D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@geotech emre

Maket bıçağı satılır 10 ytl hehe abi anday daha becermedi sen hiç beceremezsin gibime geliyor ama bakalım heran hersey olabilir;)

Geçen günlerde çok yakın bir akrabamın yanına gitmiştim,antalya yat ve deniz sporlarıyla ilgili bir firmada çalışıyo.Mağazada bulunduğum sırada benim bisikleti görünce,akrabam bizim patronda bu işe girecek dedi.Çok ciddi boyutlarda bu konuda girişimlerde buunacaklar gibime geldi.hatta patronlarıylada tanışma fırsatı buldum,tek çekincesi tabi bu üst düzey bisiklet malzemelerinin antalya da ilgi görüp görmeyeceğiydi.Bende onlara bi öneride bulundum.İsterseniz deneme amaçlı ,hiç reklam yapmayın sadece çok kaliteli bir iki bisikleti mağazanın önüne asın ve ne kadar ilgi olduğunu göreceksiniz dedim:)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
Geri