şu kriz ortamında işsiz kalırsam soluğu antalya'da alacağım sanırım
orada bisiklet sektöründen bir şekilde birşeyler düşer herhalde, karın doyuracak kadar
herkeze slm lar nasıl gıdıyor mıllet bu hafta sonu meşe yapcam su aldıyım jant ve lastıklere alışmam lazım ule bu lastıkler hıç kaymıyor yea am guzel jant setı gokhan abiye sağgılar ve sevgımı sunarım ....erdoğanlardan(www.erdoganlarbisiklet.com)2 bisikletçiye 2 takım jant seti getirttim,(internetteki fiyatına)(montajınıda ucretsiz yaptım),araziye çıkmışlar denemişler ikiside çok memnunlar,hemen alışmışlar,diğer bisikletçi arkadaşlarınada erdoğanlar bisikleti tavsiye edeceklerini söylediler....erdoğanlar bisiklete çok teşekkür ettiler...bende teşekkür ediyorum.(KİCK BOKS derslerimiz başlamıştır isteyen herkez ücretsiz katılabilir)
anday senin anlatmak istediğinden ben şunu anladım sen bu pazar meşede yeni cant setini dağıtmaya gidiyorsun sen bu tahtalı dağına çıkışı biri sallamış sende inanmışın bi kere biniş 20 ytl yani iniş çıkış 40 ytl biz sadece çıkacağız 20 ytl vereceğiz, 100 ytl de nerden çıktı anlamadım keklemiş seni biri
Antalya bisiklet potansiyeli çok fazla olan bir şehir. Yılın 12 ayı rahatlıkla bisiklete biniliyor, şehir güzel, isteyene düz yol, isteyene dağ var. Geç bile kalındı ama açılacak olan mağazaya başarılar dilerim.
Antalya'nın neredeyse tamamı motorsiklet ve bisiklet kullanıyor. Ama bilinçsizce. Kask yok, koruma yok, kıyafet yok. Orada açılacak bir bisiklet mağazasına şiddetle ihtiyaç var.